Minigin_annesi0 Kızlar merhaba eşim Zeynep ismini çok istiyo. Ben çok seviyorum Zeynep ismini ama bazı sebeplerden istemiyorum. Eşim istiyo diye koycaz sırf. Zeynep ismin yanına yakışır bi isim arıyoruz ben"Nefes" ismini tek koymak istiyorum ama Zeynep olacağı için yanına uyar mı bilmiyorum Zeynep’e yakışır isim önerilerinizi bekliyorum 🥰❤️
_ipekkkkk Minigin_annesi0 Kızım olsaydı Zeynep Hafsa veya Zeynep Sare düşünüyorduk 🌸 Zeynep Alâ da güzel 🌸
Minigin_annesi0 Neseeli Benim adımda Beyza Nur ama böyle sanki nur takınca eskide kalmış gibi geliyo 😄
Minigin_annesi0 _ipekkkkk Zeynep Hafsa benimde aklımda içime o siniyo bitek nedense 🥰 Zeynep âlâ bi YouTuberin kızının ismi ama ben onu koymam sanırım belki sizde ondan örnek vermişsinizdir 🥰
_ipekkkkk Minigin_annesi0 Aynen orda gördüm bende 🌸 Ama Zeynep Hafsa çok hoş çok asil duruyor fikir olsun sanada canım 🌸🌸
2melekannesi_ Minigin_annesi0 Zeynep in yanına ne olsa yakışıyor bence🤗 Zeynep Sare, Zeynep Serra, Zeynep Berra, Zeynep İnci, Zeynep Ahsen, Zeynep Ela, Zeynep Erva
Minigin_annesi0 _ipekkkkk teşekkür ederim bayadır aklımda Hafsa ama nefes ismine takılı kalınca unutmuştum onu 😂
gkchatun Minigin_annesi0 inanın biliyordum ama unuttum kusura bakmayın eğer hoşunaza gittiyse çok mutlu oldum
_ipekkkkk Minigin_annesi0 Olsun hayırlısı olsun gönlünce olsun canım 🤲🌸 Sağlıcakla gelsin bütün kuzucuklar canım 🤲
habibedogan Minigin_annesi0 Canim zeynep nefes uymuyo Bak “ zeynep hafsa” cok guzel uyuyo Zeynep hifa Zeynep nida
Minigin_annesi0 habibedogan Evet zaten nefes uymadığı için farklı isimler sordum ama hafsada kalcaz sanırım 💕