Fatmanur35 Bebişler selamunaleyküm internette avakadoyu çok duydum yiyip gebe kalanlar var mı acaba tavsiye verebilirmisiniz?😇 nasıl tükettiniz günde kaç tane ve yumurtlama günleride tüketebilirmiyim?
Kamumu Fatmanur35 ben tükettim canım. Tadı güzel değil ama mecbur katlanıyorsun. Elma dilimi şeklinde kesip yoğurtla tükettim. Yumurtlama günü dahil 7 gün boyunca yemiştim
Bernako Fatmanur35 bende tüketiyorum.. o içtiğimiz vitamin ilaçlarındaki herşey bu meyvede mevcut. Ben labne peynir az tuz ve zeytin yağıyla karıştırıp ekmeğe sürüp fırına veriyorum aşırı lezzetli oluyor ☺️ Şifa olsun
aynam Bernako ya birşey sorcam bunu böyle kaşıkla çıkarıyorlar içinden bir türlü öyle yapamıyorum ya çok sert oluyor napmam gerek yumuşasın diye
Kamumu Fatmanur35 çok şükür aldım canım. Eşimdede sorun vardı. Onunda kullandığı doğal şeyler vardı. İkimizde birşeyler kullandık
Deletedmom4548454 aynam canım olgulasmamıstır ondandır olgulaşmamıs hali de asırı acı olur yenmez. Olgunlassın diye bir kese kagıdına sar beklesin yumuşadıgı zaman yiyebilirsin😇kasıkla sökülüp gelecektr❤️
Bernako aynam olgunlaşınca kremsi bi yapısı oluyor kese kağıdına limonla beraber koyun 1-2 güne bu hali olur
Piraye2021 Fatmanur35 yumurtlaöa gününü değerlendirdikten itibaren 1 hafta boyunca yedim öyle tiksinmişim ki adını bile görmek istemiyorum. O ay hamile kalmıştım çok şükür.
Fatmanur35 Piraye2021 Çok şükür canım darısı tüm isteyenlere inşallah peki avakadodan başka bişeylerde yaptın mı yanında yoksa sadece avakadoyla mı
Piraye2021 Fatmanur35 inşallah 🙏havuç suyu içtim bide avakado yedim nasıl yaptığımı unuttum ama instagram da birgebeningünlüğü sayfasında bir postta görüp denemiştim. Başka bir şey yapmadım.