Sevda555 15=4 iyiz çok şükür mide bulantim azardi o konuda rahatim ama karnim agriyo ara ara o rahatsiz ediyo sadece bebegin buyumesindenmis oda insallah gecer.
Sevda555 _esra_1453 bendede olmustu lekelenme bemimki tüp bebek oldugu icin doktorum dinlenmemi önermisti sizde kendinixi yormayin dinlenin ben 8 haftalikken duydum cok sükür.sağlicakla kucaginiza alin inşallah🙏🤲🥰
Furkanesra06 Tubilokko Sol kalça ağrısı benimde çok şiddetli son 1 haftadır 8+6 haftalığım. Bacağıma vuruyor yürümeme yatakta dönmeme bile engel oluyor nasıl geçecek bilmiyorum hiç 😞
KezibanAdak Leylasiva21 doktor 12 haftadan sonra düzelecek merak etme dedi o içimi rahatlatiyor inşallah düzelir
Nevruzece 8+6 bugüne kadar sadece halsizlik ve bel agrısı vardı ama artık açıklığımda 5 DK geçsin yemesem bulantılarım başlıyor yesem kusuyorum yemesem kusuyorum rezil bir döngüdeyim
Mutluanne19 Nevruzece Bende aynı döngüye girdim karnım acikirsa yemezssem bulaniyorum yersemde aynı inşallah biran önce biter bu döngü peki iştahınız kapandimi sizinde
Mervecntrk GamzeDurmus ben daha 3 hafta olucam agrım çok adet sancısı gibi ve göğüslerimde ağrılı NABıcam bilmiyorum