Bsrbsrrr 9+5 mide bulantısı+ geniz akıntısına bağlı kusma iştahsızlıkla geçiyor🥺 geniz akıntısı mahfediyor
alistero RaYaRY mide bulantim 6. Haftada başladı 12. Hafta oldum halen devam ediyor. Ara ara kusmamda oluyor.
zeyneplikoglu7 Mom38247 yaa bende oyleyim ne yesem dokunuyor devamlı kusma ihtiyacım var 7+1 de böyle oluyor galiba
zeyneplikoglu7 RaYaRY 7+1 haftasındayım aşırı yorgun ve mide bulantısı hissediyorum yataktan kalkmasam yeri
BesteKc meraltb 22. Haftadayım, bulantıdan kg verdim hala da devam ediyor aç kalıyorum resmen her şeyden tiksindim. Ama oğlum olacak. Yani bu bir hurafe 😂😂
KezibanAdak Leylasiva21 doktor 12 haftadan sonra düzelecek merak etme dedi o içimi rahatlatiyor inşallah düzelir
Eslemmiraaa iremo-2 canım büz 5+3 de minnacık kese gördük 6+4 de ultrasondan kalp sesini duyduk çok şükür 💖
Eslemmiraaa Aysegulyeko erken 4 haftalık daha 5 6 gibi kese ve kalp atışını görürsünüz aksi bi durum yoksa
Kadertny Cinsiyet için çok heyecanlıyım sizlerde öyle mı kese seklıne göre cınsıyet bellı oluyor dıyolar doğru mu
salihainci Kadertny bende çok merak ediyorum Nasıl oluyor acaba şekil ile Ben hiç duymadım. Benim kesem hep sol tarafta bende erkek hissediyorum. 🤗
Kadertny salihainci benımde kesem sol da 😂😘 instagram var mı kuzum oradan ben atayım sana keseyi sende at bakalım gostereyım sana