ikizlerin_annesi__ BusrAras- amin amin inşallah darısı bana ve benim gibi olan herkese olsun inşallah 🙏🏻
ikizlerin_annesi__ Derya53 amin amin inşallah darısı bana ve benim gibi olan herkese olsun inşallah 🙏🏻
ikizlerin_annesi__ @“Melos1”#amin amin inşallah darısı bana ve benim gibi olan herkese olsun inşallah 🙏🏻
Mlk-srhn ikizlerin_annesi__ benimde aşağıdaydı hatta kanamam oldu dr cok yorma kendini dedi tekrar kanama olmaması için, şuan 30. Haftama girdim 1-2 ay içinde yukarı cıkmıştı rahim büyüdükce yüksek ihtimal yukarı doğru cıkıyormuş ve öylede oldu
ikizlerin_annesi__ Mlk-srhn eş yukarı çıkınca da kanama oluyormus canım acaba sizinde ondan mı oldu kanama kaçıncı ayda çıktı sizin inşallah hayırlısıyla çıkar 😔😔🤲🏻
Mlk-srhn ikizlerin_annesi__ 2,5-3. Ayda kanamam oldu aşağıdayken 5. Ayda cıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam 8. Aydayım birdaha kanamada olmadı 🤲🏻 Cok şükür
ikizlerin_annesi__ Mlk-srhn ben Mlk-srhn benimde o aylar da kanamam oldu progestan ve prıloton iğne vuruluyorum her hafta o zamanda beli eş aşagıda yarın 21. Haftaya gireceğim inşallah 🤲🏻🤲🏻Detaylı ultrason gireceğim inşallah darısı bize olsun dua ederseniz inşallah 🤲🏻
Dunyabebek ikizlerin_annesi__ benim yukarı çıktı 20. Haftada aşağıda dediler ilk gunler çok korktum birşey olacak diye sonra saldım çok fazla ağır kaldırmadim çok yurumedim. 30. Haftada gittiğimde yukarı çıkmıştı herşey normal dendi
ikizlerin_annesi__ Dunyabebek ayyyyy darısı başıma inşallah yarın bende 21. Haftaya giriyorum yarında detaylı ultrason var inşallah bende hayırlı haberler alırım 🤲🏻🤲🏻 Dualarınızı eksik etmeyin inşallah