Halide_70 Henüz 21+2′yim ama hareketlerini ayrı ayrı mı değerlendireceğiz birkaç hafta içinde? Biri alt yerleşimli biri de göğsümün hemen altında iki bebeğim var. Geçen haftaya göre daha aktif hissediyorum karnımı. Kasıktakini daha net hissediyorum.
K_k1905 Halide_70 bende ikiz bebek bekliyorum ama 6+4 haftam kaçıncı hafta da hareketlerini hissetmeye başladınız
Happy_001 Halide_70 o haftalarda duzenlı olmuyo hareketleri 30dan sorma net ve gunde 10kez olmalı yani sızın haftanız sa bebek hareketleri duzenlı degil sayamaz sın ya surekli hareket halinde yada uyuyor olucak lar
Zeynepp97 Halide_70 Canım 28.haftadan sonra saymaya başla 2 saatte bir 10 hareket sayarsın illa ki uyudukları zamanlar oluyor, gün içinde sayarsın, şimdi bu haftalarda bir gün hissedip 2 gün hissetmemek normal diyor doktorlar
Halide_70 K_k1905 17+3′te tek bir hareket ile başladı. 18′den sonra seyirme gibi 19′da karınca yürüyormuş gibi diyebilirim. 🤗
Halide_70 Happy_001 günde 10 hareket mi olacak sadece? Bazıları 2-3 saatte 10 toplam dedi de bilmiyorum ilk gebeliğim olduğu için.
Halide_70 Ceysii01 çok güzel. 🤗 Ama o denen büyük tekmeleri hissetmedim henüz. İki yavrum birden kıpırdadığında içimi gıcıklıyor, gayet güzel. 🍼🍼
Ceysii01 Halide_70 19haftaya girdik bizde ama bebislerim genellikle akşam saatinde bitarafa gidiolar ve baski yapiolar hareketmidir acaba bu 🤨
Halide_70 Ceysii01 19. Haftada hatta 20. Haftada bile ben gün aşırı hissediyordum. 3 gündür falan ikisinin de gün içinde hareketlerini hissediyorum. 19′da karınca gezinirmiş gibi oluyordu bende.