Derin0712 Kizlar gebeligimin basindan beri parol kullaniyorum sozde meger parol plusmus ve gebelik katagorisi c dun beynimden vurulmusa dondum görünce 32 haftaligim sagim solum agridikca ictim grip oldum 3 4 gun sabah aksam ictim nasi boyle bi dikkatsizlik yaptim herseyi arastiran ben drumu aradim ulasamadim bilen varsa lütfen icimi rahatlatin c katagoride ilac bebegime bisey yapmismidir cok üzülüyorum nasi anneyim ben nasi bakmam baksamda parol yani hic aklima gelmezdi boyle bisey olacagi
Makskala Derin0712 merak etmeyin korkmayın bişey olmamıştır çünkü benim migrenim vardı sürekli baş ağrısı çekiyordum doktor beni nörolojiye sevk etti. Ordaki doktorda em fazla parol plus yazabilirim bide magnezyum dedi. Ve ben de günde 2 şer tane içtiğim oldu. Ama şöylede bişey oldu eczaneden ilacım bittiğinde parol plus alacaktım kadın hamileysen sadece parol kullan plus içme dedi. Anlamıyorum bana doktor yazmış plus iç diye eczacı içme diyo. Bence burda doktorun ne dediği önemli. Sadece bende bundan sonra kendimi parola alıştırmak isteğim için plus içmiyorum o kadar. Özet geçersek rahat olun hiç birşey olmaz
Kader6331 Derin0712 kiz kardeşim hamile olduğunu basur ameliyatından sonra öğrendi hem ameliyat oldu hemde birsuru ağır ilaç kullandı hamile olduğunu bilmiyordu Hersey Allah’tan korkma
Arsima4 Derin0712 aynı hataya bende düşecektim ki plus yazısını görünce dedim bu farklı araştırdım gerçekten de kullanamıyor hamileler ınsallah birşey olmamıştır.
Gizem1988 İlaç hakkında bir bilgim yok bişey diyemem ama kendinize haksızlık etmeyin ne demek nasıl anneyim, bilinçli yaptığınız bişey değil ki.Keyfinizden içmemişsiniz sonuçta
Derin0712 Gizem1988 ne bileyim insan bakmazmi plus yaziyor burda bu neyin nesi diye geceden beri titredim aklima geldikce cok uzuldum masum parol diye kullandim bebegime birsey oldumu korkusu beni mahfetti ilk aylardan bu yana ara ara agrim vs oldumu ictim nasi bakmam ben
Gizem1988 Bugün ben de doktora ilk bunu sordum parol kullanabilir miyim diye, kullan dedi.Ama plus olmasın falan diye bişey söylemedi,zararı olsa doktorlar özellikle uyarmaz mı? Plus içme sakın diye mesela..
Derin0712 Gizem1988 banada minoset parol kullan dedi prda kocaman plus yaziyor ben onu gormedim aylardir dun merak ettim googleden baktim gebelikte dr onermedikce kullanilmaz yaziyor c katagoride allah korusun neler yaziyor tansiyonum oynadi okurken aglayarak uyudum kusayim dedim cikmadi nasi eziyet oldu bana
Derin0712 Makskala ay saolun biraz su serpti bnmde migrenim var banada nöroloji yazdi plusu hamile degildim o zaman maprasyondan tutta envai cesit agri kesici var donusumlu kullaniyordum bi iyi gelen bi fayda etmiyordu ilac ordan kalma ama bn onu normal parol sandim en basindan beri ilk uc ay cok bas agrisi yasadim ara ara ictim halzizligim oldu ictim her agrimda ictim agri cekmeyi hic sevmem grip oldum gunde iki ictim vs 8 aylik gebelik surecinde ara ara kullandim hep nasi okumadim nasi yaptim o kadar uzuldumki ama size drun vermis olmasi gebege ragmen bir nebze rahatlatti diyebilirim umarim baska arkadaslarda yazar dr da lazim olunca ulasamiyorum nasi istir anlamadim son olarak siz kullandinizmi peki gebelik surecinde yarik damak dudak vs yaziyor allahim delirdim
Makskala Derin0712 ay seni o kadar iyi anlıyorum ki ilk 3 ay benimde öyle hergün başım ağrıyordu sürekli içtim parol,parol plus hatta iki kere migren atağı geçirdim dayanamayıp majezik içtim o zamnlar iki kere filan. Şuan 6 aylık hamileyim ama bir ayda bir kutu parol plus bitirmişimdir. İyi bişey değil sakın yanlış anlamayın sadece sizi rahatlatmak için anlatıyorum ama hiç bişey olmadı ne yarık dudak ne başka bişey çok şükür. Olsa detaylı ultrasonda çıkardı diye çünkü doktor hepsine baktı.
Abcd05__ Derin0712 korkmayın bende migren hastasıyım doktoruma sordum kullanabilirsin dedi sürekli kullandım dogumuma 10 gün var kısmetse içiniz rahat olsun
Derin0712 Abcd05__ ayy gercektenmi saolun yaa halen druma ulasamadim dua ettim hep o zaman gebelikte parol plus veriliyor icimi rahatlattiniz
Melek39 Derin0712 rabbim ol derse olur bişi olcagı varsa olur zaten merak etme Rabbim korumuş bu zamana kdr miniği