Fnen Kızlar dün tetanoz oldum ama olduktan sonra midem bulanmaya başladı gecede kusmaya başladım su içtim onu bile kustum doktorumla konuştum, Bir daha kusarsan gel dedi ama Bu yaşadığım şey yan etki mi acaba daha önce yaşayan var mı ?
Cugulibinnazzz Fnen canim suan 26 jaftaligim tetenoz asisini kacinci haftada vurdular beni hemsire arayacakti ama aramadi da
MinikMucizeninAnnesi İlk tetanoz aşımda bi sıkıntı yaşamadım ama 2.dozda bende aşırı mide bulantısı ve o gün kusma yaşamıştım. Ama sadece o günlüktü daha da bir sorun olmadı,sanırım yan etki 🤷🏻♀️
Fnen MinikMucizeninAnnesi umarım benimkide öyledir🙏🏻 Burda bi bağırsak enfeksiyonu salgını var herkes kusuyor ondan olmaya korkuyorum 🥲
K88_ Fnen Ben de tetanoz alışı olduktan bir gün sonda gece titreyerek uyanıp kustum dediğin gibi su içtim yine kustum ama sadece o geceydi gerçi sabaha da ishal olmuştum fakat ne kan ne idrar herhangi bir enfeksiyon yoktu ben de neden olduğunu anlamadım o yüzden sordum sana da süreyi 🥺
Fnen K88_ bugün gün içinde kusmadım ama yemekte yiyemedim 🥺 midem zaten çok hassas gastrim var inşallah kısa zamanda toparlarım🙏🏻 Teşekkür ederim