bigelincik Haftada plasentanın aşağıda olduğu söylendi başına gelen var mı çok tedirgin oluyorum internette bunu yaşayanlara hep istirahat verilmiş ben çalışıyorum doktor bana dinlenmemi söylemedi sadece büyüdükçe yukarı çıkabilir dedi bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi😢
irem bigelincik Benim de o haftalar öyleydi bana da dinlen demedi. Sadece ağır iş ve çok uzun yolculuk yapma dedi. Şimdi 26.haftamdayim çıktı yukarı. Öyle çok aşırı dikkat etmedim hep kendi işlerimi yaptım. Tam kapatmadıysa geneli çıkıyor yukarı.
babypoemnur bigelincik bende aynı haftamda aynı durumu yaşadım hatta 20. Haftaya kadar yukarı çıkması lazım dedi sadece ilişki yasak dedi şuan 23+4deyim ayrıntılı ultrasonda yukarı çıktığını söyledi çok şükür 😊
tgba715 bigelincik ani hareketler yapma bende de vardı 22.hafta yukarı çıkmaya başlamıştı sonra iyice çıktı ilişki kesinlikle yasak
97Dilara Ben de 12.haftamdayim doktor aşağı yerleştiğini ama yukarı cikabilecegini söyledi. Sadece cinsel ilişki yasak, progestana devam ve ağır kaldırma dedi
bigelincik 97Dilara hadi yaa inşallah yukarı çıkar bana ne cinsel ilişki yasak dedi ne ağır kaldırma dedi hiç bir şey söylemedi hatta 12. Haftaya kadar progestan kullandım onu da bırakabilirsin artık dedi anlam veremedim
97Dilara Buna bağlı lekelenme yasayabilecegimi söyleyerek bana progestana devam ettirdi, ilişkide kanamayı tetikleyebilecegi için yasakladı. Ama moralinizi bozmayın başlarda aşağı yerlesebiliyormus, büyüdükçe yukarı çıkar dedi
tgba715 97Dilara oldu canım 1 hafta boyunca azalarak devam etti ama ben yorulmuştum o hafta ondan oldu diye düsünüyorum progestanı baya kullandım doktor yukarı çıkar dedi çıktı öngörüyorlar ve tamamen kapatmazsa çıkıyor Allah’ın izniyle içini ferah tut
Adacim bigelincik canım bana da 12. Haftada söyledi doktor çok kanamam oluyordu yukarı çıktı daha sonra dinlenmeye çalış sürekli yorma kendini
cyln_hnm bigelincik 22.haftada bana da aşşağı yerleşimli denildi ilişkisi yasak ağır işler yasak şu an 27deyin hala çıkmadı yukarı bütük ihtimal sezaryen olucak
irem SekerAnne o zaman aşağı yerleşimli dedi tam olarak privia demedi erken diye şuan plesenta anterior diye geciyor yine olması gereken yerde değil ama tehlikeli yerde de degil
irem SekerAnne Neye göre riskli dedi ki? Sonuçta plesentanın bir yere yerleşmesi gerekiyor her zaman üstte olacak diye bir durum yok. Bana hiç riskten bahsetmedi ki kendi doktorum, perinataloji uzmanı, radyoloji uzmanı hepsine göründüm hiç biri öyle bir şey demedi.🤷🏼♀️
Aycicegim bigelincik canım benimde 14.haftada plesanta aşağıdaydı yoğun kanama olmuştu benşm ama rahim ağzını kapatmıştı 21 haftadan sonra yukarı çıktı. O süre zarfında istirahat ettim ve iğne kullandım 15 gün arayla iki kez kanamam olmuştu şuan iyiyiz çok şükür doktorum hep yukarı çıkar demişti.