1_elif Merhaba hanımlar 32 haftalık olduk 50 kilo ile hamile kaldım su an 58 kiloyum ve ebe ısrarla cok fazla kilo aldıgımı söylüyor sizler kacıncı haftadasınız ve kaç kilo aldınız 🌺
rgk 1_elif 36 hafta 6 kilo, sizin de çok değil aslında. doğuma kadar 1 kilo vermek istiyorum, son 2 kiloyu son 2 haftada aldım çünkü
FusunF 1_elif ben 28 haftalık hamileyim bende 50 ile kaldım 57 oldum benim doktorum bana fit hamilesin diyor sizin neden öyle diyor ki ben bide kilo alsam da zayıf duruyorum gariplik var 😂
bsrakaradayi 1_elif sizin o ebe hiçbirşey bilmiyor 7 kilo gayeeet iyi hemde bu haftaya kadar o ebe kaç kilo almış acaba hamileyken 😂
1_elif rgk sizin çok iyiymiş maşaallah yaa bende vermek istiyorum kilo verirken nasıl yapıyosunuz diyet mi uyguluyosunuz
rgk 1_elif şekerim var diyetisyenim ile karar veriyoruz aslında neler yiyebilirim bebeğe ne iyi gelir diye. öyle ilerliyoruz💙
1_elif FusunF bende zayıf duruyorum hatta görenler 32 haftalık gebe olduguma inanmıyor 😀 ama ebemiz sağ olsun cok fazla kilo alıyorsun diyor
FusunF 1_elif benim doktorum da tam tersi bence ebe çok bilmiyor yanı kilo almak çok normal bide içinde bebeğin kilosu da var hamilesm sonucta bide kilonda normal takılma boşver canım 😂
1_elif bsrakaradayi doktorum normal diyor ama ebe her gitmemde cok kilo almıssın diyrrrk moralimi bozuyor diyet bile düşünüyorum
bsrakaradayi Moonlight_10 valla ben sporcuyum 18 kilo aldım 35 hafta bitiyor doktorum hiç kilo aldın dur yeme demedi çünkü bebeğin kilosu plasenta rahim ağırlığı göğüsler amniyon ve aldığın yağlar normal yani 😂 o ebeye selamlar 🧚🏻♀️
Moonlight_10 bsrakaradayi çalıştığım okulda bir arkadaş vardı beden eğitimi öğretmeni idi o da sporcuydu. Eskiden hamileyken 30 kilo almış şaşırmıştım şimdi tabi çocukları çok büyük fiziği iyiydi ama sporcular için insana almazlar gibi geliyor siz bile alıyorsanız bizim almamız çok normal 🤪😀
bsrakaradayi Moonlight_10 amaaan elbet gideceeek şuan hep bebek kilo alsın diye yiyorum kaşar muz baklagil 😂 e onlarda aldırıyo napalım yaniiii
Yasemincee 1_elif Çok mu diyor. Kız ben ilk gebeliğim de 54 kiloyla başlayıp 80 le doğurdum. Bir Allah’ın kulu demedi kilo almışsın alma diye