Simgee3003 yani şunu baştan söylemek isterim belki arkadaşımın şansızlıgına denk geldi ama sanırım bi resmi Tatil varmış o sebeple az personel varmış gece sancısı tutmuş bi oda vermişler Nts ye baglı bi şekilde ebe sadece saatte bir falan girmiş bakmış çıkmış yanına kimseyide aldırmamışlar aileden kendi kendine yataktanda kalkamamış Yürüş yapmak için daha sonra sabah artık Daha önce orda bi çalışma dönemi oldugu için birilerinin aracılıgıyla Telefonla Nöbetçi doktoru bulup ona mesaj atmış oda tam nöbet degişimi sırası varmış odaya girmiş Kontrol etmiş Seni hemen sezeryana alalım demiş acil olarak daha sonra ameliyathane de de sen bize kırıldın mı işte senle kimse ilgilenmedi diye işte yogundu burası bugün bak nöbetim bitiyordu sırf senin için durdum falan demiş marifet gibi eger başına bişey gelse onun sorumlulugu geceden beri ordaymış öyle konuşmuş yani en kısa hali Dogum tek başına bi köşede beklenecek şey degil ilk gebelikse özellikle belki onun şanssızlıgıdır bilmiyorum bende hala acaba devlette mi yapsam belki iyi olur şansıma diyorum bu hafta bi fiyat araştırması yapıp karar vercem açıkçası