sdmr20 Merhabalar, 12+2den selam💖 Nasılsınız hamilelik nasıl geçiyor ?(9.hafta da mide bulantısı halsizlik başlamıştı ama şuan yeni yeni iyileşiyorum sanırım🤭🤲🏻) İkili tarama testi yaptırdınız mı ? (Ben henüz gidemedim doktora) Cinsiyet öğrenen oldu mu ?🤭🌺
deletedmom27371 sdmr20 14+4üm mide bulantılarım hala devam ediyor, ikili testimi de yaptırdım yani doğruluk payı yok ama yine de yaptırdım. Cinsiyet içinde doktorum şuan erkek diyor bakalım 1 Aralıkta gideceğiz ☺️
gizorel sdmr20 benim de 12+2 bugun ikili tarama yapıldı haftaya cıkacak sonuclar 😊 cinsiyete erkek dendi ama 16 hafta iken kesinleştrrz dedi 😅
Fkryesrdr sdmr20 12+2 olduk mide bulantılarım azaldı ama bitmedi 😒 ikili testi yaptık geçen hafta Salı günü hem cinsiyet hemde test sonuçlarımızı alıcaz inşallah.
sdmr20 deletedmom27371 inşallah bir an önce geçer canım ya bulantılar 3 hafta sürdü ama beni öldürdü resmen🤭
mrvkaaya 13 haftadan merhabalar🌸 Benimde ara ara mide bulantılarım var, iştahım çok arttı dikkat ediyorum mecbur. Ben ikili tarama testi yaptırmadım yaptırmayıda düşünmüyorum. Cinsiyet için önümüzdeki hafta gideceğiz💖
sdmr20 mrvkaaya inşallah hayırlısı olsun😇 bende kararsızım açıkçası ikili tarama için yani sonucunuzda benim için bişey değişmiycek. Doktorlar ısrarcı oluyor mu bu konuda ?
mrvkaaya sdmr20 hayır asla ısrarcı olmuyor özel hastaneye gidiyorum üstelik, evet yaptırmakta fayda var ama sağlam bir psikoloji gerekiyor yanlış çıkma ihtimali çok yüksek çevremde çok yüksek riskli denilip sağlıkla bebeğini kucağına alanları gördüm. Biz eşimle istemedik o yüzden☺️
sdmr20 Fkryesrdr inşallah güzel sonuçlar alırsın🤲🏻 Evet benimde sanırım yeni yeni geçiyor hiç bitmiycek sandım çok zormuş bulantı 😁🤭
Busra2089 12+2 den selamlar hamişler 🙋🏻♀️ Bende bugün yaptırdım 2li testi inşallah temiz çıkar sonuçları haftaya alacağız🤲🏻 Cinsiyet için erkeğe benziyor ama kesin konuşmuyorum dedi bakalım artık sağlıklı olsunda 🥰
Zehratay 11+1 benim de 🥰 ikili tarama testi yaptırmayacağım ilk kızımda da yaptırmamıştım inşallah bir daha ki gidişimde bizde öğreniriz cinsiyeti