Karemela Merhaba hanımlar 12 haftalık hamileyim bugün doktor %80 erkek dedi bir kızım bir oğlum var önce sağlıkli Allah herkesin gönlüne göre nasip eylesin fakat bu haftalarda yapilan tahminler degisiyormu merak ediyorum 😇
Semra12344 Karemela benim 12. Haftada söyledi cnm değişmedi erkekti benim de çıkıntıyı size gösterdi mi? Doktorun tecrübesine göre değişiyor birde ultrason cihazının kalitesine göre diyorlar. Ama yüzde 80 demiş değişmez bence
Civcivim000 Karemela benim değişmedi devletteki doktorum 11 haftada bi tık erkeğe benzettim demişti 12 de özeldeki de öyle dedi daha sonrasında ikisi de net olarak erkek dedi 25 haftadayız detaylıda da erkek dendi daha da değişmez heralde 😂 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
ozge07070 Karemela bana 12+6 da %80 erkek dedi bi çıkıntı gösterdi ama bu haftalarda kızlar erkeğin çıkıntısı aynı olur dedi doktorum. 17+0 da biz sana kız mı demiştik dedi erkek demiştiniz dedim kıza dönmüş dedi inceledi %100 kız dedi 20+5 de detaylı ultrasonda radyoloji doktoru kız olduğunu onayladı şuan 21+2 yiz
Ysmplt Karemela bana da doktorum 13 ncü hafta da kız olarak görüyorum demişti ama emin de değilim demişti ve ilk tahmini doğru çıktı şuan 31 haftalık hamileyim değişmedi 🥰
Karemela Semra12344 bize % 80 erkek çıkıntisi var ama yinede hazırlık yapmayın 16 haftayı bekleyelim dedi .
Aslylmz Bende 13 haftalıkken göstermemişti bebeğim ama erkege benzetmişti 24 haftalıgız erkek bekliyorum değişmedi 🥰 ama değişende cok duydum burda anneler son haftalarında değişen bile varmıs 😄
Karemela Aslylmz bende oğlumu erken öğrendim oda 11 12 haftalikdi değişmedi bunda bakalım supriz yapicakmi bize😊
rgk Karemela tahmin işte adı üstünde😂 bizimkine 12 haftada kız ama kimseyle paylaşma erken dedi, 15 de erkek💙