Gulsumelif Kızlar beni bayadır görmeyen yeğenim gelmişti aaa boyun kısalmış diyince şok oldum sonra eşimin yanında durup kendimizi ölçtük gerçekten de kışlamışım sanki🙄🙄🙄🤔🤔 varmı böyle bisey yaa
glsm_kr8383 Gulsumelif Kız vallahi bi kaç gün önce başıma geldi 🤣eşim sabah işe gitmek için uyanmıştı bende kalktım yolcu etmek için bizim girişteki aynanın önünde duruyorduk ikimizde. baktım birden dedi senin boyun mu kısalmış fln dedi aynadan da baktık öyle olmuş gerçekten şaşırdık bizde 🤣
Hilalohilal Gulsumelif Kilonuz arttiysa boy kısalıyor biraz omurgalar birbirine daha çok yaklaşıyormus kilo artınca ☺️ Ablam polislik sınavında 2 cm kısa gelmişti oradaki polis kilo verirsen boyun uzar seneye zayıflayıp tekrar dene demişti ve gerçekten öyle oldu zayiflayinca boyu uzadı biraz
Gulsumelif GamzeCan 🤷♀️ ilk gebelikte hiç farkedilmedi böyle bisey bilmiyorum ki oda olur mu şaşırdım baya
Gulsumelif Hilalohilal ama bu bana uymuyor 71 hamile kaldım 65 düştüm iştahsızlık 😏 çok garip geldi bana ya
Gulsumelif Gulsumelif sorması ayıp bebeğinizin cinsiyeti ney eşim acaba kemiklerden kalsiyum falan bebeğimi gidiyor diyo esim
Hilalohilal Gulsumelif hm bilemem siz böyle yazınca o aklıma geldi benim söylemek istedim ama mutlaka bilimsel bir açıklaması vardır bence ☺️ zaten boyum kısa hamileliğin ilerleyen zamanlarında kisalirsam üzülürüm
Acemi_anne61 Gulsumelif bana herkes boyun uzamış diyor gerçekten de uzamış hissediyorum 28 haftalık 🙄
Gulsumelif esmer3 Allah bağışlasın bizede erkek dendi o yüzden sordum erkek daha çok kemikten alırmış diye söylendi hayırlısı olsun ya 🙂🙂
Gulsumelif esmer3 valla bilmiyorum nasıl olucak gittiğimde hem cinsiyet net belli olur artık hemde soracağım 😃 çok ilginç geldi bana bu durum
Hilalohilal Black-34 Gorunusu de etkiliyor zaten zayıf insanlar biraz daha uzun görünüyorlar bence ☺️