nazliaynaci Kızlar meerhaba dün aksam erken yatayım dedim normalde hep sola yatmaktan solumda ağrıyor sürekli dönmeye başladım sabaha karşı uyandım bir türlü rahat edemedim bebekten kaynaklı mı bilmiyorum sağ yapıyorum yok sol yapıyorum olmuyor 21.haftamıza giricez uyuyamamalara başladım olduğum durumu da kelimelerle ifade edemedim ama anlayanlar ve yaşayanlar var ise yazabilir mi?
Esrasafak34 nazliaynaci 21. haftada uykusuzluk cok erken olmus ya. Ama anliyorum seni, 33deyim, sagim solum çürüdü😅 endiselenecek bir sey yok bunda 🙏🏻❤ gece uykusuzlugunu, gunduzleri her buldugun yerde uyuyarak gidericeksin bacim, napcaz baska 🤷🏻♀️❤😅
Clementinee nazliaynaci canım erken strese girmişsin 25. Haftadan sonra sağ sol yatman gerek şuan keyfini çıkarsana 😅 Büyük ihtimal uyuyamanın nedeni hep sol tarafına yatmaya çalışmandan kaynaklı strese sokuyor seni birde bebek büyüdükçe baskı yapmaya başlıyor. 🥰
Ceylin680 nazliaynaci Evet o uykusuzluk hep oluyor.ben ilk kızımda karnımı yastıkla sabitleyip Yatiyordum çok hareket ediyordu.bacak arama yastık koyuyordum alttan çok baskı hissi ağrı oluyordu.sürekli sol yatmaktan solum çürümüş tü sırtıma yastık koyuyordum. Baskı hissi azaliyordu.sirt üstü de yatmammis oluyordum .sizde öyle yapin
gly_frkn Clementinee bnde 26 haftaligim arda sırt üstü yatyrm öyle çok rahat ediyorum ama.cok.uzun.sureli değil tabi