27+2 de kasıklarımda ağrı şikayetim oldu. Doktorum idrar tahlili yaptırmamı istedi ve maalesef enfeksiyon (bakteri) görüldü idrarımda. Hemen kontrole gittim ve doktorum karnımın da olması gerektiğinden fazla sert olması nedeniyle de erken doğum riskin var diyerek hastaneye yatışımı sağladı. İki gece hastanede yattım. Serumlar, antibiyotikler ve fitiller derken perşembe günü çıktım. O günden beri de sadece tuvalet ve yemek için yataktan kalkıyorum. 10gün boyunca yatış verdi doktor. Sonrası için de kontrolde değerlendirelim dedi. Rahim ağzı kısalığım vardı zaten. Progestan kullanıyordum 100mg. Onu 200mg a çıkardı. Şimdi de antibiyotik ve fitil kullanıyorum kendi ilaçlarım harici. Ayrıca bebeğim rahmime baskı yaptığı için çok rahatsızdım. Şu an 27+6yız, şükürler olsun ki her geçen gün kendimi daha iyi hissettiğimin farkındayım. 3gün oldu daha ama kendimi daha iyi hissediyorum. Rabbim bir daha yaşatmasın ve minik kuşum zamanında gelsin inşaallah🙏🙏 kimsenin de böyle bir durum yaşamasını istemem. Sağlıkla, hepimize vaktinde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allahım🙏