Mermaid-AA ZZeynepP1903 Canım olsun 35-36 haftalar da biz serklajlılar için gayet ideal yeter ki sağlıklı olsunlar 🥰😍 Hem Allahın takdiri bi bakmışsın 40 hafta bile dolmuş 🥰 Hareket etme konusunda serbest bıraktı mı peki?
ZZeynepP1903 Mermaid-AA aynen öyle canım saglıkla gelsinlerde hayırlsıyla 🥰 tabi rabbim ne zaman nasip ederse gerisi bos. Dikkat et diyo her zaman kendını cok yorma yani ben zaten o söylemesede ediyorum 😅 amelıyattan beri oturmuyorum bile 😂
Mermaid-AA ZZeynepP1903 İçimize korku yerleşti bi kere🙈 Onların canı sağ olsun da yatarız napalım🥰 Çok şükür bu günümüze🥰👼
ZZeynepP1903 Mermaid-AA aynen öyle canım ama çok şükür doktorum gayet beni motıve edıcı konusuyor korkulcak endişe edicel bi durum olmadıgını söylüyor her zaman daha kücük haftalaro atlattık çünkü 🤗
Senays ZZeynepP1903 maşallah saglikla gelsin inşallah bende serklajliyimda onunla.ilgili ne dedi dr daha fazla beklemek riskli mıymış
ZZeynepP1903 Senays yok canım riskli degilde yani onların ön gördüğü tahmin hani dikişin göturebılecegı durumu söylüyor. Son haftalara kalmaz dıyor yani
Mermaid-AA ZZeynepP1903 Aynen öyle canım çok şükür🥰 Bundan sonrası da güzel olucak inşallah sağlık sıhhatle 🌸🤲🏻
Senays ZZeynepP1903 saglikla alalım inşallah kucagimiza Allah yardımcımız olsun bizde görürüz inşallah o haftaları 🙏
Senays ZZeynepP1903 daha yeni benim geçen hafta oldum 21+6 yiz şuan panikle korkuyla nasıl gecicek günler bilmiyorum daha çok yolumuz var bol dua sabır gecer inşallah 🙏
ZZeynepP1903 Senays kötü düşünme canım bi bakıyosun geciyo gercekten bende 24. Haftama girerken olmustum zaman öyle gecıyoki anlamıyosun bile sen biraz daha dikkat et yorma kendini egılıp kalkma mümkünse öyle seylere dikkat et
Senays ZZeynepP1903 ZZeynepP1903 Amin canım inşallah hepimiz saglikla alalım kucağımıza Allahin izniyle 🙏