Rueemeysa Kızlar merhaba dün randevum vardı doktor ultrasonda bakarken bebeiğimin kilosunu boyunu sordum bakıcam şimdi dedi sonra 28+4 ac diye falan dedi 29+4üz burada hiç bi şey anlamadım ne demek oluyor ilk gebelik birde
Melekhkn Rueemeysa aç ne demek bnde anlamadm canım ultrason kağıdın yokmu onda yazio genelde de söylemesi gerekiodu aslnda
birceefe Rueemeysa doktor size kilo boy söylememiş ki tekrar gittiğinizde özellikle sorun.. farklı bir durum olsa söylerdi, içinizi ferah tutun. Unutmuş söylemeyi ya da zaten devletteki doktorlar insanı konuşturmuyorlar bile zaten..
Ozlem2904 Rueemeysa dogru anladiysam son adet tarihine gore 29+4 sunuz degil mi? Ama dr un ultrasonda gordugu 28+4, eger oyle ise bebeginiz b hafta geriden geliyo ama 2 hafta önde/arkada normal endiselenmeye gerek yok 🤗
Rueemeysa Melekhkn yok ya kaç haftalık oldum bi ultrason kağıdı alamadım devlette vermiyorlar maalesef
Oznurkk Rueemeysa nasıl devlette vermiyorlar ben fakülte hastanesine gidiyorum doktor çarşaf çarşaf veriyor ultrason resmi. Siz gidince özellikle isteyin.
minikkoalaa Rueemeysa çok şaşırdım 19+4 oldum şehir hastanesi veriyor her gidişimde. Çok da ilgili hoca Allah razı olsun
Rueemeysa Oznurkk Özellikle de istedim vermedi şuan ultrason kağıdı vermiyoruz diye kaç defa istedim hemde
Rueemeysa minikkoalaa Ankara şehir hastanesi mi bende oraya gidiyorum ama şu zamana kadar bana hiç vermediler özellikle istedim hatta bi kaç doktordan hamileliğim boyunca bi tane bile alamadım ultrason kağıdı