Cerenayyildiz 37 hafta çatı muayenesi oldum çok acıdı normal mi acısız bir islem mi normalde bundan sonra hep böyle mi olur acava kendimi mi kastım dr yapamadı ebe yapabildi bilgisi tecrübesi olan yazabilirmi sonuç olarak rahimde yumuşama varmis
Cerenayyildiz Gamzekvr böyle önce aletle muayene onda acı duymadm sonra elle muayene ama cok içe giriyo böyle irda birseyler yapıyor aciyor yaaa
_Aysgll_ Cerenayyildiz bende ilk 38 de oldum. Jel sürmüştü hiç canımi yakması saniyelik biseydi girdi çıktı. Ama sonraki hafta 39 dayken gittiğimde çok fazla kurcaladi alt tarafı elini ittirdi falan çok canım acımıştı. 1 cm açıklığın çıktı belki onu anlayabilmek için okadar uğraştı diye düşünüyorum. Ama gerçekten çok acı vericiydi sonrasında bikac gün de lekelenmelerim geldi 🤦🏻♀️ İnşallah hep böyle acılı olmaz
melikenuurr _Aysgll_ Ben de cuma günü 37. Haftamda çatı muayenesi oldum çatın dar dedi aynı sizin anlattığınız gibi baya bir kurcaladı çok canım yandı biraz da bağırdım 😔 haftaya tekrar muayene edicem dedi ama ben olmak istemiyorum
Cerenayyildiz _Aysgll_ ay benimde açılma bakmak icin çok ittirdi bayagi acıdı dr a yaptiramadim iki kere denedi agladm sonra ebete yaptirdim
_Aysgll_ melikenuurr Aslında normal.doguma müsait mısın değil misin onu anlayabilmek için iyi bişey önceden bilmek. Ama işte çok can yakınca insan cekiniyo 🤦🏻♀️ Bide diyolarya normal doğumda böyle sürekli alttan bakıyorlar gidip gelip diye. İnsan daha çok korkyo hep böyle mi olcak diye 🙈
unemere _Aysgll_ derin nefes alıp verdiğiniz sürece kendinizi kasmadığınız sürece acımıyor. Bana Doktorum dedi ki ilk çatı muayenesi doğum anındakinden biraz uzun oluyor detaylı oluyor işte kemiklere dokulara falan baktığı için ki o bile kısa sürmüştü. Doğumda bakılan sadece açıklık olduğu için çooook kısa ve acısız olucakmış 🤷🏼♀️
Cerenayyildiz _Aysgll_ aynen bende ilk bakinca bu kadar arayınca doğumda ne yapcam surkeli diye düşünce aldi
_Aysgll_ unemere Yaa inşallah öyle olur 🤲🏻 Aslında ilkinde hiç canım yanmamisti . İkincide açılmayı anlamak için heralde okadar uğraştı çok canımı yaktı öyle düşünmüştüm
Yldz2911 38.5 Haftalığım Ve 1 saat önce Elle çatı muayenesi oldum 1,5 cm açıklığım varmış Hiçte Abartıldığı kadar acı verici bir şey değildi kendimi kasmadım Tabi bu kişiden kişiye değişiyor Olabilir kimi insanın Acı eşiği düşük oluyor