sumeyraballl Giydiğim kıyafetlerden mi neyden bilmyrm vücudum çok kaşınıyor özellkle gece yatarken 4 5 kıyaft değiştiriyorm yatakta ha bire kaşınıyorm artık iyice sinirlerm bozuldu hamilelkten mi kıyafetlerdn mi anlamıyrm uyutmuyor da çıldırıyorm
Defne2018 sumeyraballl pek bilgim yok ama dün akşam bi post okumustum size denk geldi mi bilmiyorum gebelik kolestazı diye oda kaşıntı falan bahsediliyodu bi bakın derim hassas içerik diye paylaşmış ama nolur nolmaz
Syda01 sumeyraballl valla hic sormayın çok afedersin uyuz gibi oldum 33+2 haftalık olduk heryerim kaşınıyor
Ozlem2904 sumeyraballl benim sadece catlayan yerlerim kasiniyo ara ar oda, surekli ust bas degscek gbyseniz mutlaka kan tahlili verin gebelik kolestazi ciddi b durum
Defne2018 sumeyraballl rica ederim ama hasas içerik duygulanıp aglamamak elde degil kaşıntı için dr a falan gidin bide
sumeyraballl Defne2018 bu hafta içi kontrolüm vr gidince danışıcm kuzum internette de farklı farklı şeyler yazıyor birdaha post açıcma yaşayan annelerimz dha iyi bilgi verir diye düşünyrm çok endişelendm şuan başta ciddiye almıyordum çatlıyormdur diye düşündm ta ki gece çok rahatsz edene kdr
Defne2018 sumeyraballl çatlasak bile o kadar uyutmama yada sürekli kıyafet degiştirtirmw olmaz canım ihmale gelmez böyle şeyler geçmiş olsun t
poyrazinannesi3547 sumeyraballl canım gideblyorsan sabah git Allahım korusun ama bu ara kötü şeyler okuduk burdan bu kaşıntı yüzünden Rabbim kimseye kaldıramcagımz acı vermesn ne kadar önceden tedbir alsak iyidir
sumeyraballl Defne2018 özellikle ilk el ve ayak kaşınmalarm beni mahvetti ayaklrm geçti ellerim ara ara kaşınmaya devam ediyr bu hafta içi kontrole gidicm balım inşAllah iyi şeyler duyarm
poyrazinannesi3547 sumeyraballl bakmaları lazım canım hamilesin sonuçta inşallah hayırlı haberler alalım