-omay- Arkadaşlar 32+4 deyim bugun kontrolde doktorum bebeğin karın çevresi biraz zayıf dedi , minyon bir çocuk olucak dedi.. erken dogumu tetıkler mi acaba , doktor bi sorun yok dedi ama yinede içim rahat etmedi açıkcası size danışmak istedim
Merveaydmr -omay- bende 38. Haftadayim pazartesi nasipse doğumum var bana da 36 görünüyor dedi bisey olur mu dedim kilosu filan iyi solunum sıkıntsı olmaz inşallah dedi ama ister istemez içime bisey oturdu esimde bisey yok sen takma bu kadar olsa selim söylerdi dedi bu ara cok ıvır zıvır yedim saldım resmen ona bağladım marketten cerez yoğurt söyledim vicdan yapıp şimdi forumdan eskilere baktim bir kız yazmış rahatladım sana da atıyım
Merveaydmr -omay- Benimde aynı şekilde. Sadece karında iki hafta gerilik var. Çok araştırdım bir kaç doktora sordum. Gelişimi devam ettiği sürece herhangi bir problem olmaz dedi hepsi. Korkulacak birşy değil yani. İki hafta önden iki hafta geriden gelmesi normal kabul ediliyor. Protein ağırlıklı beslenin. Muz ceviz süt kaşar bunları mutlaka tüketin ve ağırlıklı olarak sola yatmaya çalışın. Kan akışı en iyi sola yatınca sağlanıyor. Kesinlikle sırt üstü yatmayın. Arada gece kendinizi sırt üstü yatarken bulunca da korkmayın herhangi bir sorun olmaz ama bebeğe giden kan akışı yavaşlıyor sadece hepsi bu (bunu atmış okuyunca rahatladım herşey Rabbimden inşallah sağlıkla alırız kucağımıza canim )