Annesininbalii Covid olan arkadaşlar aşı olmusmuydunuz , olsuysaniz hangisini ve aşıya rağmen covid i nasıl geçiriyorsunuz
Yesimisss Annesininbalii ben aşılı değilim, hamileliğimin ilk ayında geçirdim , ağır bir grip gibiydi öksürük hapşırık halsizlik tat koku gitti 10 günde anca iyileşmiştim.ama hep işte meyve bolca yedim iştahım olmasa tat almasam bile çok zorladım kendimi yemek için.
Deletedmom154 covid olanlar öksürük olursa ballı süt ve kozalak pekmezi veya tereyağlı dut/elma pekzemi tuketin.c vitamini iceren meyveler,bol sıvı ,et ve tavuk suylu çorbalar tüketin
Annesininbalii Yesimisss Ben hamile kalmadan iki ay önce geçirdim covid i şimdi korkuyorum tekrar olursa diye
Yesimisss Annesininbalii bende ilk ayında geçirmiştim covidi de sınavdan kapmıştım istanbulda, şimdi de gribim bu sabah bir uyandım boğazlarım falan çok kötü, korkuyorum bir kaç gün bekleyip test yaptırıcam sanırım 😔
Asyaveannesi36 1elifelif evet 2 doz biontech aşılıyım ağır geçirmedim çok şükür sadece burun tıkanıklığım oldu yarın tekrar teste gidicem bakalım 🙏🏻
Asyaveannesi36 1elifelif çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alalım yavrularımızı 🙏🏻💙
o1anneadayi Asyaveannesi36 merhaba bende bugün covid olduğumu öğrendim nasil geçirdiniz neler yaptınız acaba aşınız var miydi
Asyaveannesi36 o1anneadayi merhaba 2 doz biontech aşım vardı burun tıkanıklığı ile test yaptırmaya gittim riske atmamak İçin pozitif olduğumu öğrendim hemen doktorumla iletişime geçtim kan değerlerime bakıldı kan sulandırıcı iğne verdi 20 tane bol bol su içtim C vitamini mandalina portakal zencefil bal karıştırıp yedim ıhlamur nane limon ıhlamur kuşburnu içtim ve kendinizi iyi hissettikçe duş alın
o1anneadayi Asyaveannesi36 bende eklem ağrısıyla gittim pozitif çıktı şuan ara ara gelen öksürük var boğazımda yanma var ateşim de 37.5 çıkıyor bilmiyorum yüksek mi değil mi ama . Bol bol mandalina portakal suyu yiyip içiyorum açıkçası korkuyorum ben tek doz aşı olmuştum p da mayıs ayindaydi 🥺
Asyaveannesi36 o1anneadayi hiç korkmayın bebeğe bir etkisi yok ama negatife döndükten sonra doktor kontrollerinizi aksatmayın ben negatif olur olmaz doktora gittim suyumda azalma olmuş şuan her hafta takipliyim 35+5 olduk bakalım bekliyoruz
o1anneadayi Asyaveannesi36 aynen bebeğe cok şükür bir zararı olmuyor ama benim en büyük endişem belirtilerin artması ağır geçirmek yada atlatamamak 😢