Happy_001 Svvl_enes19 canım doktorun ne dedi biz de bilmiyoruz genellikle doktor ne diyorsa bızım ıcın onemli olan oo
Clementinee Svvl_enes19 benm o haftalarda 336 gr dı canım 22. Haftada 460 gr şimdi 26. Haftamdayım pazartesi kontrolm bakalım ne diyecekdoktorum gayet iyi kilosu dedi bu zamana kadar. İçini ferah tut🥰🥰🥰
Svvl_enes19 Merve_0109 yaaa maşallah peki ne yiyorsunuz içiyorsunuz bebeğe kilo aldıracak bu kadar 🥺🥰 benim doktorum geride demedi yani haftasıyla uyumlu dedi ama şuan sizi duyunca baya az geldi benim bebeğim
Svvl_enes19 Happy_001 yani haftasıyla uyumlu dedi kötü bir şey demedi bebek gayet iyi dedi hatta detaylı da illa yaptır demem dedi şuan bebek için yaptırmanı gerektirecek bir durum yok dedi
Merve_0109 Svvl_enes19 genelikle yeşil sebze süt yoğurt çok tüketiyorum ceviz bolca ama şimdik bıraktım yoksa doğumda zorlanırım kefir falanda baya kilo aldırıyor
Svvl_enes19 Clementinee bende internetten baktım haftasıyla uyumlu gözüküyor inşallah rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasip etsin isteyen herkese de nasip etsin 🥰😘
Aslylmz 21+3 te gitmiştim en son 421 gram 23 cmdi canım doktorumda gayet güzel demişti 🥰 seninde güzel maşşallah sağlıkla gelsin ☺️
Svvl_enes19 Merve_0109 cevizi ilk haftalar çok yedim ama miğdem çok bulandı yiyemiyorum artık tiksindim sütü de içemiyorum yoğurt sebzede ısbapanak karnı bahar bunlardan hariç yiyemiyorum çoğu şeyden tiksindim uzaklaştım baya maalesef 🥺😔