Hediye19 Kesinlikle pizza kola içemiyorum eşim ve doktorum yasakladı. Tavuk dünyasından vazgeçemeyen bir ben
Gzm23 prensesannesiiiiii benlm gibisin sende yaa bfnde öyleyim her hafta bir paket yiyorum gün sayıyorum hafta dolsa yine yesem diye ama burada bir tane arkadaş ödem yapıyor dedi tedirgin oldum iki haftada bir yerim küçük paket ten artık
Dilanser Beyzan738 bende doğurunca onu bunu yiyecem demiştim ama yiyemedim süren bebege geciyordu gaz yapiyordu perişan olmuştuk bizimde bebeğimiz çok gazliydi 😄😄
Mom38247 Gzm23 aslinda cok var ama suan ki istahsizligimla delisi oldugum seyler bile cok itici geliyo🤢
Seross10 Gzm23 Düşkün olduğum yok ne yazıkki 🙂 7 ayda 1 kere hamburger yedim sadece. Fast food sayılmaz ama çiğköfte çok severim ama onu da yemedim hiç daha gebeliğimde
Calisananne25 Gzm23 burger King çıtır peynir, cips, soğan halkası, çikolata vs. Her türlü zararlı yiyecekler🥺😒
Dilanser Beyzan738 ben de ilk baslarda onu bunu yoyecem diyorum dogumdan sonra aci ve gaz yapan şeyler yoyemedim bebegim cok gazliydi