2melekannesii___ Gzm23 Bende onu cok seviyodum ama artik bi tuaf kokuyo cipsler sanki paketin kokusu siniyormus gibi değişik kokuyolar sadece layste o kokuyu almadm
Aynur47 bebeklibirisi amin canım bende valla çok üzülmüştum kiza benimde eşim öyle daha gelmeden on kere arar ne istiosun ne LAZIM bir tatlı isterim gider bütün tatlıları toplar
hndee Kesinlikle hazır patates kızartması hamburger. Ama şuan yiyemiyorum daha kahve çekirdeği kadarız. Mide bulantısından dolayı. ☹️
Kbraackz Gzm23 Ahh ahh bende öyle diyordum lakin cips bile yedikçe kustuğum zamanlar aklıma geldikçe şimdi reyonun önünde sakince geçip yoluma devam ediyorum..
Askpare Gzm23 ackcası hiç bişeyden kısmıyorım şimdiki doktorlar onu ypma bunu yeme dioda annelerimiz bu kadar bilinçli değildiyse zamanında biz nasıl sağlam doğduk :) diyip takmıorm
Kbraackz Askpare Annelerimizin zamanında ne böyle zararlı yiyecekler nede hormonlu yiyecekler yoktu ama ☺️ Ha bir şeyleri zorla yemekte vücuda katkı sağlamıyormuş orası da ayrı ama.
2Prensveannesi Askpare anamızın zamanın da burger king me vardi kızzz🤣aslinda kendi saglimiz icin uzak durmaliyiz sonucda biz iyi olursak bebislerde iyi olur abartmadan ayda yılda kacamak yapilabilir
Alyabebekk Gzm23 burgerking, ıslak hamburger, çiğköfte, CİPSS… tabi yiyemiyorm doğuma kadar malesef 🥴🤦♀️
hndee Gzm23 6 +3 haftalık olduk ama çok fenayım yemek bile yiyemiyorum. Allah bütün gebelere yardım etsn 🙏
2Prensveannesi Gzm23 yaaaa bi ara takmistim kavonaz kavonaz bitiriyordum bu aralar aklima gelmiyor hayret 🤣