Mucizemm0101 Anneler az önce doğum yaptım. Bebeğimi yoğun bakıma alacaklarını söylediler. Eşime söylemişler hırıltısı vardı enfeksiyon geçirdi mi hamilelikte demişler moralim çok bozuk. Bu durumu yaşayan varmı veya bilen nolur bilgi verin 😔
Semy Mucizemm0101 akciğer enfeksiyonu olabilir hırıltısı varsa. 9 gün önce doğum yaptım o günden beri bebeğimde aynı şikayet vardı doğum yaptığım gece aldılar hala yoğun bakımda 3 gün entübeydi şuan extübe ama tedavisi devam ediyor. İçini ferah tut. İdrar yolları enfeksiyonundan bulaşmıştı benim ki
yamacinannesii Mucizemm0101 Nasıl bir hırıltı ki acaba benim bebeğimde de oluyo ama almadılar inşallah çabucak çıkar
Dilekcnkn Mucizemm0101 Valla benim oğlan doğdu nefes alışı tuhaftı ağzından köpükler çıkıyordu hırıltılı alıyordu götürdüler 1-2 saat küvezde oksijen aldı nefesini falan açtılar getirdiler. 5 günlük olunca sarılıktan dolayı yatış yapıldı kanında enfeksiyon sarılığı arttırıyormuş doktorun dediğine göre muhtemelen benim idrar yolu enfeksiyonum bebeğe geçmiş 🤷♀️🤷♀️ 8 gün kaldı çıktı çok şükür
Mucizemm0101 GamzeCan idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı onda da antibiyotik vermişlerdi geçmişti. Büyük bir enfeksiyonda değildi az çıkmıştı. Anlamadım bende inşallah biran önce sağlığına kavuşur moralim çok bozuk
GamzeCan Mucizemm0101 onunla alakası yoktur bence canm benm bebişte hırlıyordu ilk doğdugunda ısı kaybetmişti dünyaya hemen alışamamıştı iki saat küvezde kaldı geldi🥰 seninkide öyle olur insallahhhh🙏🏻
Mucizemm0101 GamzeCan yok bu öyle birşey değil bisürü şey istediler 90 tane bez falan yoğun bakıma yatırdılar baya kalıcak demekki 😔
Mucizemm0101 Semy benimkinede büyük ihtimal enfeksiyon. Hem hırıltılı solunum hem emme refleksi yoktu memeyi tutmadı ondan şüphelenmişler. Doğduktan 2 saat sonra götürdüler. Sağlıklı bir şekilde çıkarlar dimi birşey olmaz 😔
Mucizemm0101 Dilekcnkn aynısını dediler banada. Benimkinde de ağzından köpük çıkıyordu nefes alışı tuhaftı. İlk oksijen vericez dediler sonra baktılar Yoğun bakıma götürdüler tedavi için. Bebeğinizin iyileşmesi bana moral oldu inşallah benimkide iyileşir
Semy Mucizemm0101 canım aynı belirtiler vardı bebeğimde de ayaklarında da morarma vardı dikkat ettin mi sizin bebekte var mıydı? Zoe bir süreç malesef 9 gündür 2 kere görebildim bebeğimi 1 dk bile sürmedi. Ama sütünü sağmaya çalış güzel beslen. Bebeklerimiz için dikkat etmemiz lazım. Seni en iyi ben anlarım. Entübe ederlerse de korkma lütfen onun iyiliği için yapıyorlarmış. İnşallah sağ salim kucağımıza alır evlatlarımıza kavuşuruz 🤲🏻♥️
birceefe Hamileliğim hep idrar yolu enfeksiyonu ile geçti, son tedaviyi de geçen hafta yaptık hatta. Burada yazılanları okuyunca hem korktum hem de üzüldüm. İnşallah hiçbir bebeğe geçmez enfeksiyonlar. Hepsi iyi olur inşallah 🤲🏼🥺🥺🥺
MerveNur- Mucizemm0101 çok geçmiş olsun inşallah hemen çıkar bebeğiniz. Merak ettiğim kaçıncı haftalarda enfeksiyon vardı sizde de bebeği de etkilemiş ☹️
Mucizemm0101 MerveNur- 3. Ayda falan diye hatırlıyorum. Birde 8. Ayda oldu ama fazla değil dedi yinede ilaç verdi bende anlamadım
Mucizemm0101 Semy morarmayı görmedim canım bilmiyorum. İnşallah canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ❤️
mercanmeb Mucizemm0101 bizim hırıltı değil de nefes alıp verirken inleme vardı. Ebem aslında yollamazdık da sen doğum yaptığında kapıda çocuk doktoru vardı o içeri girince mecbur götürdüler dedi. Akşama gelir yanına dediler ama maalesef yoğun bakımda bebeği teslim alan nöbetçi doktor biraz pimpirikliydi. 5 gün kaldı 5.hün akşamı taburcu oldu
Mucizemm0101 mercanmeb benimkide inleme gibi karışık. İyileşsinde yeterki moral oldunuz bana inşallah bende senin gibi kavuşurum bebeğime 🙏