-Arya- Etraa Ay evet tertemiz eve uyanmak en sevdiğimmm 🌸 Mutfakta bulaşık bile bırakmam o mutfağı sabah temiz göreyim diye 🤩
iki_prenses_annesi -Arya- 36 haftaya kadar cingöz recai gibi geziyordum fildir fildir ama ne hikmetse hicbir şey kalmadi 😁
-Arya- iki_prenses_annesi Bende 34 35 e kadar falan 😂 sonra zaten bir bel ağrısı başladı ki yemek yerken bile oturamıyorum 🥺🤦♀️
iki_prenses_annesi -Arya- umarım gelir o enerji tekrar yoksa evde iki buçuk yaşında bide kızım var arkasını bile toplayamiyorum garibim kendi hâlinde takılıyor 😁
-Arya- iki_prenses_annesi Oyy senin bir de meleğin var. Ben tekim ona rağmen berbat ev seni düşünemiyorum 🥺😂
iki_prenses_annesi -Arya- kendim kasindim ikinciyi isterken 😁😁 şimdi uyudu meleğim bi kalkabilsem hemen dalacamm eve hiç kacari yok bugün 😁 çünkü alttan alttan bıçak saplantisi gibi ağrı girdi bı anda
-Arya- iki_prenses_annesi Ben 2.yi bi 5 6 sene düşünmüyorum bu yüzden desem 😂😂 Hamileyken kendime bakamıyorum kızıma nasıl bakıcam 😂
Rosanna -Arya- hah işte bir de onlar var daha.E bebeğe gidip park beşik yatağı, alt bezi ve depend almam lazım en büyük eksik onlar çünkü.ama iki adım atasım yok 😆
-Arya- Rosanna Kız kalk hemen beşiğini al çocuğun 😂😂 Allahtan onları çok erken halletmişim yoksa bu haftaya kalsa bitmiştik 😂
Rosanna -Arya- Beşik var kurulmayı bekliyor 😁 nevresimi yorganı yıkandı.Ama yatak yok, o olmayınca da sanki herşey eksik gibi geliyor. Çok sıkıldım 😬
iki_prenses_annesi -Arya- deme deme öyle beraber büyüsünler diye yaptım valla tamamen benim isteğim 😁 olsun kız bakma geçer bu günler de Allah büyüktür . En iyisi ben kalkayim artık iş beni bekler 🌺✋
alparslanannesii1661 -Arya- 39 um psikolojikmi bilmiyorum her gun bi önce ki gunden enerjigim 2 gun haric ama yook ne dogum enerjisi bu icimde iyice yerlesti