denizmanzarasi Kızlar merak ediyorum sizlerde de regli sancısı 5-7 gün önceden başlıyor mu? Resmen hayattan soğuyorum o 1 hafta.. hamile olamayışım ayrı üzüntü veriyor zaten 🥲
eso14 denizmanzarasi canım bende 1 hafta Önceden sancı çekenlerdenim. Ama hamile olduğum zaman o sancıların 4 katını çektim. Hatta şey bile düşünmüştüm. Acaba iltihap falan mı oluştu diye. Geceleri kaldırıp yerlere çöktürecek kadar kuvvetliydi. Adetimden de 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim zaten
denizmanzarasi eso14 ya gerçekten mi.. bu ağrılardan hamileliğin başında bile kurtulamıyoruz desene canım 😣
aygnaygn denizmanzarasi aynisi oldu canm hatta soyle bazen benm 1 2 gun gecikir ama daha fazla gecikmezdi ben dedim heralde yine gecikti disari çıkarken ped falan taktim hani surekli oldum olcam aynj ağrılardi meger hamileymisim
eso14 denizmanzarasi bende öyle oldu canım yaa. Adet söktürücü alıcaktım düşün. Hiç ihtimal vermemiştim ama eşim sağ olsun testi verdi elime yapta gör hamilesin diye öyle de oldu valla darısı başına 🤍
Fkryesrdr denizmanzarasi genel kalmadan önce hep öyleydim aşırı sancı çekiyprdum 10 15 gün öncesinden bile başladığı pluyordu çok zordu Allah yardımcın olsun
Mom545441 denizmanzarasi benim bu ay yumurtalama bitiminde başladı 28 günde 1 adet olurum çok kötü geçirdim kramplar sancılar mahvetti beni
Glcntn denizmanzarasi benimde 1 hafta önceden başlardı . Ağrılarım hamile olduğumu bilmeden ağrı kesici içmiştim ağrım var hasta olcam diye sonra lekelenme tarzında oldu adet oldum sandım ama 1 gün sonra leke geliyor hala test yaptım hamile olduğumu öğrendim .😊
Embu denizmanzarasi benimde erkenden başlıyor hatta hamilelikte de her adet dönemim 1 hafta sancı çekiyoruum 😔