Deletedmom4548454 Royem62 duamdasın kuzum benim sende bana cok dua et bende bu ay senin denediğin yöntemi deneyecegm d vitamini arifoglu arı sütü karısımı ama eşim senin eşin gibi hayatta kullanmaya razı edemem sevmez bal falan umarm tek basıma tutar 🙈
Royem62 Deletedmom4548454 bnde arifoğlunu kullandım canım vnde tek başıma yaptım herşeyi eşine de bol bol fındık ceviz felanyedşr meyve yedir istersen mercime çorbası ıspanak tavuk ama fırında bunun gibi besinler yedir
Deletedmom4548454 Royem62 tamam canım benim cok sagol tavsiyen için darısı bana. Kendim kadar sevindim sana inan 🙏❤️
Royem62 bigunanneolucak kuzum ben ikikasımda adet oldum 6. Snda bitti o gün ilişki olamadı bende 8. Gnü bekledim o günden itibaren 3. Gün 4 gün ara 4. Gün 3 gün ara 3. Gün şeklnde ilişki oldu ama o arada da yine ilikilere girdim 7 8 9 10 12 13 15 16 bu tarihlerde ilişkilere girdim 11 12 si yumurtlama oldu
Bfduam Royem62 kuzum o zaman mfk olmuyor ki bu, nerdeyse günaşırı ilişki olmuş zaten, ondaki ara verme mantığı yok?
Royem62 Deletedmom4548454 dualarım herkesle kuuzm benimle birlkte çok kardeş edindim burda ben birlkte geçirdik bu süreci inşallah ben yine herkesin dualarla tüm elimden gelen destekle yanındayım
Deletedmom4548454 Royem62 insallah Rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasn canım tüm isteyenlere hayırlı evlat nasip etsn 🙏
Alparslaninannesii Royem62 oyy inşallah vardır kaçtır denk geliyorsun cnm benim bence var kan ver çıkar çok çok yeni gibi maşallah
Royem62 Alparslaninannesii Allah razı olsun canım pazartesi testi tekrarlayıp kan vericem inşallah vardır 1 buçuk senedir bu anı bekliyorm
Nrnkymc06 Var gibi canım, bende dün yaptım böyle silik çıktı bat yarın bakalım olmazsam kan vercem hayirli güzel haberleri aliriz hepimizde inşAllah🤲🤲🥰🥰
Royem62 Nrnkymc06 aminnnn canım benim bende pazartesi testi tekrarlıycam ona göre acilden kan vericem
Edoliii Royem62 insallah ya hayirlsiyla herkese nasip etsin. Bu mfk yontemini hala anlamis degilm bnde baslicm diger ayda musait olnca onnla ilgli bi post acar misn nasil uygulandigyla ilgili