Royem62 Rabbim benim gibi aylardır bekleyen evlat hasreti çeken gönülden isteyen bekleyen kim. Varsa herkesin kucağını doldursun çift çizgiler görmeyi bebeğine kavuşmayı anne olmayı nasip etsin inşallah 🤲🤲❤️🌼🥰🥰
La_Liberte Royem62 ya ben sizi görüyorum bi kaç aydır. Silik çizgi görünüyor inşallah hayırla gebesinizdir ☺️
Mouradi Royem62 Benimde bat seninle aynı canım, bu ay menogon ve çatlatma iğnesi olmuştum ama adet belirtilerim var 😞 Sende belirti varmı canım
Royem62 Mouradi bel ve sol kasık ağrısı ve mide bulantısı var canım 3 gndğr geçmeyen baş ağrım da var
La_Liberte Royem62 inanın sizin postunuzu her ama her gördüğümde inşallah bu ay güzel haberler alır diyorum ❤️ Dualarım sizinle🙏🏻 Ben de bu ay korunmayı bıraktım umarım güzel haberler alırız ikimiz de ☺️
Sineemiis Royem62 ayy hayırlı olsun insallah bu ay ben de hayırlı haberler alırım bende arı sütü karışımı kıllandım ama bizim buradaki balcidan aldık birde 15 gün kadar falan kullandık yumurtlamayı çok erken gördüm bu ay umarım bende de vardır
Bfduam Mouradi ya sağ olasın topiktaş, iyiki haber verdin. @Royem62 hayırlı olsun çok sevindim, uzundur bekliyordun, üzülüyordun, bu sefer oldu inş🤲
Bfduam Royem62 inş kanda da netleşir, topiğimizden birini daha anneliğe terfi ediyoruz nş🤲 Esas bu haberi kendi Anatopiğimizde mi vermeli, Anavatanımız orası çünkü:)
guzelbebegimmmmm Royem62 hayırlı olsun 💃🏻 Benim de adetime 6 gün kala kan testinde çıktı. Hem de 10’du😄