Deletedmom93284 alparslanannesii1661 birileri kıskanmışşş 😂🥺🙈 aşkım heyecanla birden yazıverdim yoksa yapar mıyım hiç öyle iehler
alparslanannesii1661 Deletedmom93284 valla nasil sevindim ikiside erkek ama keske biriniz ki kiz olaydi oglana alirdik
Sevdemm0789 Deletedmom93284 Aaa bnde 16+5 bizimki de kız 🤰🌼💞 aynıymışiz inşaallah aynan da yazarız doğum hikayemizi 🤗🤗🤗
alparslanannesii1661 nevarneyokk aman onunla alakasi yok biri dun bana beddua mi etti carpilmis gibi oldum bugun😂😂 pc basindan kalkmiyom
alparslanannesii1661 nevarneyokk tutulmami bilmiyorum gözüme uyku girmedi sabaha kadar düşünüyorum ama ne düşünüyorum bos bos burada bozuktu dedik dun biri bana beddua mi etti noldu sabahtan beri kahve pc basinda haril haril çalışıyorum
nevarneyokk alparslanannesii1661 Tutulmadan bence ya çünkü çevremdeki herkeste iki gündür ağırlık var resmen havalarda kapalı modun düşmüştür aşkım bi şarkı patlat neşemizi bulalım 😀
lavininannesii Deletedmom93284 ayy ben bugün buralarda yoktum meğersem damadım geliyomuş😂sağlıkla gelsin minik prens bebeğim çok tebrik ederimmm🙏🏻🧿🧿
Deletedmom93284 lavininannesii teşekkür ederim kuzum 😍 Kız demiştin ama erkek çıktı 😂😂💙 hahah evet başkasına söz verme sakın sjsjsj ya bizim ya kara toprağın