Damlatuurgut Dün bir damla kan geldi çok korkuyorum aile hekimini aradık oda korkulacak bişey olmadığını istirahat etmemi söyledi kan miktarı artarsa tehtid var dedi dünden beri kan geliyomu diye tuvalete gidiyorum çok üzgünüm 😔
Aslaninannesi01 Damlatuurgut bence bir kadın doğum uzmanına gözükün benimde bir damlayla başladı kanma alanı oluşmuş 8. Haftadan 16 haftaya kadar yaşadım ilk acile gttigimde düşük önleyici iğne yapılmıştı ihmal etmeyin kanama rengi kırmızı olmadığı ve sanciniz olmadığı sürece korkmayın ama ihmalde etmeyin çünkü hiçbir kanama lekelenme normal karşılanmıyor
Seda09hasan09 Bende 6 haftalık hamileyim sabah uyandığımdan beri hem sancım var hemde kahverengi çamurumsu akıntım var kızlar çok korkuyorum 😔😔
Damlatuurgut Seda09hasan09 bende ağrı yok aile hekimime çok güvendiğim için dediklerini uyguluyorum ama bence doktora gidilmeli ilk başlarda yerleştiği için kanama oluyor akıntı hep var bende ama açık renkli 🥺
Rabiamsf Seda09hasan09 bende 7. Haftadayım müthiş bel ağrım vardı sürekli ama bu sabah kahve rengi leke gördüm çok korkuyorum hiç başıma böyle bir şey gelmedi 😥😥😥