1850 ymr sade maden suyuna limon sıkıp asitli içeçek isteğinizi oyle bastırmaya calısın bır deneyın😌kafein oranı cok yuksel cunku kolanın. Yada bır ıkı uyudum aşermenız gececek kadar alın koladan
Emlyjams ymr canım sana iç yada içme diyemem ama iciyorum yani ben bazen. Onu yapma bunu yapma olayinin çok abartildigini düşünüyorum. Ve inan herşeyi yiyenlerin hic hastalık falan çıktığını görmedim daha
karahanzynep ymr benimde canim cok istiyor ama icmiyorum cok zararli organlar yer degistiriyormus icerde :(
Derin_34 Birşey olur mu bilmiyorum ama içmemenizde fayda var yada çok canınız istiyorsa bir iki yudum için nede olsa asitli olan herşeyin zararı var
Mutlulugum Ben devamli tuketiyorum. Suyu cok az kullaniyorum. Aserdiysen biraz ic canim, iyi gelir. 👋🏽💋
deletedmom211 ymr cAnm valla ben hamileyken dayanamayip iciyodum cok sicakti suan oglum 2 aylik ama icmemek daha iyimus
Serii Benim doktorum kendini kısıtlama dedi kola felan içebilirsin ama sürekli içme dedi iki haftada bir iç dedi yani içilmesi gerektiği için değil kendimi kasmamam için