sumeyraballl Htcm65 patronuma kız dediler doğuma kadar herşeyi pembe alındı doğumda cübbüşlü bebe çıktı 😂 herkes şok
user124578 Htcm65 suan ki teknoloji değil ama 23 sene önce anneme erkek denmiş 9 ay sonra ben doğmuşum 😂 demiş bu benim değil benimki erkek olacaktı 😂 öyleee bakmış sürekli değiştirmesinler diye 😂
2melekannesii___ Htcm65 ilk gebeligimde 7 ayına kadar erkek dendi. Özele gittik doğuma 2 ay kala kız dediler ve şuan 1 buçuk yaşında kızım var 😂💙
LadyAnne Htcm65 Benim ruyalarimda hep oyle oluyor ruyamda hep kizim olucagini sanip oglum oldugunu goruyorum ve hep erken dogum yaptigimi goruyorum tuhafima gifiyor artik bir kac defadir gorunce
RumeysaNur34 Benim arkadaşım doğuma kadar erkek denildi herşeyi mavi odası isimliği doğuma bir gitti kızı doğdu 😅😅🤭
incisu RumeysaNur34 nasıl ya detaylıda gözükmemiş mi bende geçen rüyamda gördüm kızım olacak ama erkek bebek doğuruyordum bu bebek benim değil diyorum kimse inanmıyor du gerçeğini düşünemiyorum 😀
sumeyraballl Ozgrrr valla o konuda bilgim yk kuzum doğumdan sonra geldklernde erkek diyince biz şoka girdik çnkü beşiği kıyafetleri hep pembeydi kıza hazırlamştk kendimizi
RumeysaNur34 Ozgrrr inan bilmiyorum sormadım ama gitmiştir oda ilk bebeği diye çoğu tahlillerini tarama testlerini yaptırmıştı ya iyi bir doktora görünmedi yada doktor ilgilenmedi artık hangisi olduysa ama sonuç herkes için sürpriz olmuştu 😊🤭
Feyzabeyoglu En çok korktuğum şeylerden birii😂😂 Her şeyi kız bebeğe uygun alındı Detaylıda kız bebek değişmez dediler ama bilmiyorum 😅
sumeyraballl Ozgrrr benm doktorm da ben her kontrolde korkutup duruyor bende yiyorm 😂😂 herşeyi hazır bi eksik yk pipisi var diyip duruyor hep de yiyorm 🤣🤣