Merhaba, gebeliğim boyunca hep takip ettim ilk defa post oluşturuyorum danışmak istediğim bir konu var tecrübeli arkadaşlara,
Bugün itibariyle 37+5 iz bugün doktor kontrolümüz vardı bebeğimiz 3.850 kg geldi çok şükür. Doktorumuz başının buyuk olduğunu söyledi geçen hafta da öyle söylemişti 2 hafta önden gidiyor. Bugün nst de çok az sancım da çıktı bir miktar şuanda da devam ediyor çok hafif de olsa. Doktorumuz dedi ki istersen şimdi yatırıp suni sancı verelim doğurmaya çalış ama ben önermiyorum dedi. Veya önümüzdeki haftaya sezeryan planlayım dedi çünkü kafa çapı artık normal doğuma müsade etmeyecekmis. İlk hamileliğim bende eşim de tecrübesiziz nasıl öneriyorsanız o şekilde ilerleyelim dedik. Önümüzdeki hafta salı gününe gün aldık sezeryan için (38+2 olmuş olacağım). O tarihe kadar da eğer sancım artarsa veya suyum gelirse gelmemi söyledi. Öyle bir durum olursa da düşüncem ilk olarak normal doğumu denemek şeklinde.ama şuanda doğumun başladığına dair bir işaret olmadığı için durduk yerde suni sancı ile zorlama bi normal doğum denemek istemedim bilmiyorum doğru mu düşünüyorum. Sezeryani belden uyusturmali şekilde yapıyormuş doktorumuz. Benzer bir durum yaşayan var mı veya önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim herkese hayırlı geceler dilerim