Gulper İyi geceler anneler ben bir haftadır hastanede yatıyorum bugün doğum gerçekleşti 28+4 ken doğum yaptım çok ağrılı sancılı bir süreç geçirdim lütfen dua edin bebeğim yoğun bakımda çok küçük daha
Nisann26 Gulper Rabb’im hayırlı zamanda kavuştursun bebeğini sana canım benim. Bu haftalar riskli olarak tanımlanmıyor o yüzden asla olumsuz düşünme 🙏😊 Olumlu pozitif enerji ile bebeğini düşün.. O da güçlü bir bebek inanıyorum kısa zamanda sağlıkla gelecek yanına 😘
nvn-mutlu Gulper canım benim Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah miniğine 🤲 bir daha da hiç ayırmasın çok geçmiş olsun
Oznurkk Gulper sağlıkla kucağına al inşallah kardeşim de 28 haftalıkken doğum yaptı çok şükür şimdi bebeleri yanında sana da nasip olsun 🤲🏻🤲🏻
Gizemin-minnakI @Gulperi Rabbim sağlıkla kavuşmanızı sağlasın inşallah . Dualarım sizinle . Üzülmeyin olumlu düşünün . Bebeğinizin çıktıktan sonra sütünüze ihtiyacı var 💕
Seross10 Gulper Sen içini ferah tut sen iyi ol ki yavrunda iyi olsun 🙂 Arkadaşım 28. Haftasında ani su gelişi ile 1 sene öncesi doğum yaptı 33 cm 1025 gr doğdu 52 gün küvözde kaldı ama öyle güçlüler ki şimdi 1 yasında bir hareketli bir sevecen Rabbim ailesine bağışlasın.. Kimse erken doğdu demez.. Sende içini rahat tut Rabbime emanet miniğin 🥰
bumblebee Allah evladınıza sağlık, size de güç versin🤲 Bir arkadasımın da bu haftalarda doğdu. Şimdi 5 yaşında yerinde durmuyor. İnşallah iyi olacak🤲🌸