Herkese selam 👋 39-1 de gelen tırtılım pazar sabahı 3’te başlayan hafif hafif adet sancısı gibi ağrılarım oldu lavaboya kalktığım da hafif kahve akıntıyı fark ettim doğum başlıyor dedim ve panik yapmadım tekrar gidip uyumaya çalıştım sonrası saat 6 olduğunda bu sefer ki kanama başlamıştı belden giren 30 saniyelik ağırlar oluyordu düzensiz ilerliyordu saatler bir birini kovalarken öğlen 1.30 artık dört dk bir olmaya başladı ve eşim artık hastaneye gitmeliyiz dedi. Hastaneye gidip kontrol olduğumda 4 cm açılmam vardı ve yatış yapıldı odaya çıktık ebe tekrar kontrole geldi 6 cm olmuştu Bile bu arada sancıları çok güzel karşılaya biliyordum suni sancı verilmeye başladı ki doğum hızlı olsun ve çok az bi suni sancı verilmesiyle benim ıkınma hissim başladı bu sefer kasılma değil sanki kabızım ve yapamıyorum hissi oluşuyor ebe tekrar muane etti 8 cm ve keseyi patlattı ardından doktorum geldi oda muane ettikten sonra tam açıklık deyip doğum haneye geçtik 15 dk ıkınma ve bebeğin eşi çıkma filan fistan derken yürüyerek çıktım doğum haneden çok özel ve çok güzel bir duygu tarifi yok maalesef benim ağrılarım belden oldu sadece korkulacak hiç birşey yokmuş akışına bırak sakin ol bunu her kadın başara bilir…💪🏻