Marymery49 Merhaba hanımlar ben yeni ehliyet aldım ama trafiğe çıkmaya korkuyorum sabahlar mahalle içinde ara sokaklarda sürüyorum ama yetmiyor korkumu yenmeye tek başıma bnd özel ders almayı düşünüyorum özel direksiyon dersi alsam faydası olur mu
minikcicegim_22 Marymery49 Kesinlikle çok işe yarıyor benim 3 senedir ehliyetim var ilk iki sene korkumdan kullanamadım 2. Senenin sonunda özel ders aldım 3 gün üst üste 4.gün tek başıma trafiğe cıkmaya başladım ve şuan aktif bi şekilde araba kullanıyorum.
Dilekcnkn Marymery49 Yani olur ama bende ilk zamanlar dedim tek çıkamam aynı senin gibi sürekli ara sokaklara girdim çıktım ama kendi arabam vardı ehliyete girdiğim sıra eşim aldı ben çok pratik yaptım yani otobana kadar çıktım sende 1-2 sürsen korkunu alırsın ama manuelse karıştırabilirsin benim otomatikti basıyordum gidiyordum 😂
nvn-mutlu Marymery49 faydası olur tabi ama ne kadar pratik yaparsan senin için o kadar iyi canım sürekli çık kullan bir zaman sonra bakmış alışmışsın
Marymery49 Civcivimm35 araç manuel olduğu için reflekslerim zayıf kalıyor denedim olmadı bnde bu yüzden Özel ders almayı düşünüyorum
Kusciviltisi Marymery49 ben 10 tane ders aldım sonrasında tek çıkmaya başladığımda yine korkuyordum ama eskisi kadar değil çok şükür yavaş yavaş öğrendim şimdi her yere giderim
ikiprensesannesiii Marymery49 ben 2011 de ehliyet aldım 2015te özel ders aldım ve o zmaandan beri aktif kullanıyorum. Manuel de kullanıyorum otomatik de. Ama şunu söyleyeyim kişiden kişiye değişebilir bu tabi ve hiç başıma gelmedi henüz ama trafikte manuel araç kullanırken aracı stop ettireceğim diye hala çok korkuyorum 😂
minikcicegim_22 Marymery49 Bende işe yaramıştı heyecanımı yenmiştim 3 derste ama özel dersten önce çogu sefer eşimle trafiğe cıkıyodu sakin zamanlarda