Mehtapca06 Ece003 yok haşlayinca su çekiyor o yüzden pek faydası yok ama fırında olunca mide suyunu çekiyor bir sefer dene sen 😂
Crcs Ece003 gastroentrolojiye gideceğim demiştim reflüden dolayı boğazım öyle yanıyor ki kesmek istiyorum. Sadece :) gaviscon double :) içebilirsin :) dedi :):):):) çıldıracağım
Ece003 Crcs bende biran önce doğurup sıkı bir diyete girmek istiyorum sanırım çok kilo aldığım içinde midem yanıyor nefes borum tıkandı 🤣🤣🤮
Crcs Ece003 öncesinde mide sorunu var mıydı? Benim vardı bi de gebelikle birleşince şunu ye bunu iç şöyle otur yat hiçbir şey fayda etmiyor 🤦🏼♀️
Ece003 Crcs evet vardı ama aşırı baharatlı yiyince 5-10 dk yanar geçerdi bendede hiç birşey işe yaramıyor bal denedim süt denedim burada yazan herşeyi ve tüm ilaçları denedim ama faydası yok yani anlık kesiyor ama sonrasında yeniden başlıyor 🥲
Ece003 Crcs evet ancak o kaldı ne güzel sizin az kalmış benim daha çok yolum var 🥲doğum tarihiniz belli oldu mu
Crcs Ece003 uygulama 43 gün kaldi diyor. Şimdiye kadar devlete gittiğim için sadece genel duruma bakıldı. Pazartesi 34. Hafta için muayene randevusu aldım özele. Artık doktor ve hastane belirlemem lazım ki doğum için de konuşabileyim :)