Deletedmom154 GoncaClk doktorun yeni başladığı balık yagi,d ve c vitamini, b12 icere bi vitamin başladı kokusundan içtiğim an 🤮..Allaha şükür bi belirtim yoktu ama bu haptan sonra istahimda gitti sürekli kusma isteğim oluştu
MeyraRana GoncaClk bnde tansiyon yüksekliği bide su fazlalığı var haftama göre normal değil 17 haftalık gebeyim karnımı görsen sanki 32 haftalığım normal doktorm oraya yönlendirdi detaylı utrason içinde perinatolojiye gidiliyormuş ama bütün hastanenin perinatoloji bölümüne baktım detaylı utrason hizmeti verilmemektedir diyor özelede durumum müsaade etmiyor napcam bilmyrm ikiliye üçlüye girmedim böyle sıkıntılar olunca detaylı zorunlu kılındı arada kaldım
GoncaClk MeyraRana inşallah bir sıkıntı çıkmaz ama detaylı gidin tabikide benim ikili normal çıkmıştı ama detayliya da gittim en azından içinizden rahatlıyor herhangi bişey varsa da önlem almak için güzel bişey ins bulursunuz randevu
MeyraRana GoncaClk pandemi dolayısıyla devletler özele itiyor resmen ya randevuları kapatıyorlar yada hizmet veremiyorlar. Kontrollerime bile acilden giriş yaparak gidip bakyrm
Papatyaytt UmutsuzPolyanna benmkide aynı damla şeklinde ekmeğe damlariyordum ama marka farkı olaabilir
zeymoms GoncaClk ben 13. haftadayım normalde yiyebildiğim şeyleri bile yiyemiyorum sadece tost yiyorum vicdan azabı çekiyorum çocuk besinsiz kalıcak diye ama bulantı çok kötü etkiliyor beni keşke iştahım açılsa biraz 🙁
GoncaClk zeymoms hiç öyle düşünmeyin ilk zamanlar bende çok aç kaldım sadece leblebi vs gün geçiyordu tost falan iyi geliyordu banada ilk üç ay zaten anneninn depolarından besleniyormis hatta ilk zayıfladım ama bebeğin gelişimi gayet iyiydi 20 ye kadar da öyle çok yiyemedim sonra iştahım acildi yavaş yavaş yiyebiliyorum en azından ama maşallah bebeğin gelişimi önde hatta. Sizinde yavaş yavaş açılacak inşallah sonra dikkat edersiniz ☺️ bide ben etten falan tiksinmistim ebeye dedim yumurta vs ye dedi onu tamamlarsn dedi doktorda hiç zorlamaa kendini yavaş yavaş yersin dedi şuan yiyebiliyorum. Sizinde öyle olur ins en kısa zamanda ☺️
autumn GoncaClk benim ilk iki kutu böyle değildi bu seferki bozulmuş yoksa o kadar tadı hissedilmiyordu kapsul gibi olduğu için yani onlarda hiç sıkıntı yaşamamıştım bu beni öldürdü resmen
zeymoms GoncaClk inşallah inşallah ♥️ ♥️ ben de et ve yumurta yemiyorum şuanda ama inşallah 20. haftalarda falan geçer benimde bulantılar iştahım bir açılsa da yesem kilo bile almadım doya doya kilo alsam keşke 😊ama bu sıkıntıları çok gebe yaşıyor Allah bebeklerimizi koruyordur inşallah ♥️
GoncaClk zeymoms aynen bende öyle diyordum yeter ki kilo alayım sırf yiyim diye cidden çok kötü dönemler geçti ama bir çok kişi yaşıyor hatta daha kötüsünü belki sizin 20 den önce bile duzelir benim o şekilde olmuştu ☺️ tiksindiklerinizden uzak durun yavaş yavaş yersiniz inşallah 🥰 ama şükür Rabbim koruyor 🤲❤️
Oznurkk GoncaClk maalesf bulandırıyor. İlk başlarda bulandırmıyordu sonra hamileliğimde ilk kez kustum bir vitaminden onu değiştirdi doktorum onun yerine 2 tane verdi. Çok iriler mecbur içiyorum hiç aksatmadım. İlk zamanlar birini yutmadan önce ağZıma limon sürüyordum yutup üzerine bir daha limon öyle öyle alıştım.
zeymoms GoncaClk prilam ile yiyebildiğim kadar yiyorum inşallah daha da erken geçer teşekkür ederim desteğiniz için ♥️