Aysebln kubra344 o cihaza hergun bir çok insan girip çıkıyor ben onların da pek güvenilir olduğuna inanmıyorum bence sen sadece bedenine güven şuan sana en doğruyu bedenin gösterir doktorum öyle söylerdi bana da sancı süresini de o söylemişti 5 dakikada bir ve düzenli olarak gelmeye başladıysa vakit kaybetmeden gel hasteneye diye tabi ben daha erken gittim ne olur ne olmaz diye
kubra344 UmutsuzPolyanna öyle yapicam galiba aslında 5 dakika mesafede var hastane ama çok ilgisizler direk gönderiyor her gittiğimde onun için ildeki hastaneye gitmek istiyorum 😔
Aysebln kubra344 çoğu aynı şeyi yapıyor canım o yüzden en iyisi kendi bedenini dinle duşunu al uzak ve dinlemeye başla dakikalarini say ama dediğim gibi 5 dakikaya kadar düşerse ya da şuan düştüyse vakit kaybetme
ipekveannesi kubra344 hem hastane uzak hem baskı hissediyorsan sıcak suyla duş al açılmanı arttırır ve hastaneye git yavaş yavaş. Ay kendimi hatırladım bir an bende sancı anında burda yazışıyorduk sonra doğuma gidip haber vermiştim burda 😅
EmirinAnnesi kubra344 Canım riske atma bence hemen git kıvranıyorum diyosun daha ne olsun hastanede kontrol altında olursun en azından
Elif1608 Ay bu konuda bi bilgim olmadığı için yorum yapmadım, noldu acaba doğum olmuştur inşaallah 🙏🏻 Bu gibi durumlarda hastane uzaklığı çok sıkıntı 🙄