Yasminaydemir Migren rahatsızlığı geçiren varmı baş ağrısı kaç gün sürüyor ve belirtileri sizde ne oldu
asdfg3 Yasminaydemir kisiden kisiye degisir, bende bazen bi kac saat agri oluyor bazen bi kac gun dayanamicak gibiysem şuan ilac alamadigim icin serum taktiriyorum
Asdas123 Yasminaydemir ben kendimi bildim bileli var migrenim hamilelik döneminde hep korkuyodum ilaç içemiceğim için ilk gittiğim doktor ataklarımın azalıcağını söylemişti sonra doktorumu değiştirdim oda tam tersini söyledi daha çok artar dedi . 23 haftalığım 3 kez büyük ağrım oldu saatlerce geçmeyen baş ağrısı ses kokuya daha fazla hassasiyet bir süre sonrada mide bulantısı ve k.sma sadece parol içebiliyorum oda pek etkili değil eğer migreniniz varsa tavsiyem stresten yüksek sesten uzak durun migren ağrısı çekersenizde sessiz karanlık oda da dinlenin birde ağrı ilerlemeden ilaç almanız çok önemli ❤️
Tazegelin12 Yasminaydemir miğren direk mideye vuruyo mide bulantısı kusma hamilelikte malesef ilaç içemiyoruz parolda zaten fayda etmiyo öyle hafif bi agrı degıl çünkü insanın duvara kafa atası geliyo 😂 ama acile gidip migrenim tuttu dince damardan parol veriyorlar serum o Daha hızlı kesiyo agrıyı
Hanifebolat34 Beynin tek taraflı zonklamasi ile migren oluyor o ağrı gözlere vuruyor başını insan sağa sola bile çevirmeye korkuyor malesef çok zor bişey en uzun 3 gün sürüyor ışıktan uzak bir ortamda karanlıkta dinlenmek uyumak çoğu kisiye iyi geliyor
yavuzhan1707 Asdas123 benim gözlerim bulanıyor hemen parol atıyorum yoksa gerisini düşünemiyorum kusma bas agrisi direk 🤦♀️
Asdas123 yavuzhan1707 hamilelikten önce apranax fort arveles kullanırdım şimdi sadece parol Allah yardımcımız olsun 🥰