merrvayydn Beta değerlerime kaç günde bir baktırmalıyım? Şuan 117 de.Bilen varsa cevaplarsa sevinirim 🙏🏻
Mariamu merrvayydn Benimde öyle çıkmıştı kadın doğuma gittim keseyi gördüm 5+6 falandı sanırım sonra 7+3 de bebeği gördüm. Bencede bi kadın doğuma gidin artık vermenize gerek yok. Benden daha istememişti.
Minmin merrvayydn canım 2 güne bir baktırman gerekiyor kimyasal mı düzenli mi sağlıklı mı diye 1000 üstüne geldiğinde keseye bakıyorlar ve kese görünürse bir daha hcg bakmıyorlar :)
merrvayydn Nazli_ayar 2-3 günde bir baktırılması gerektiğini duymuştum da,ilk gebeliğim çok bir bilgim olmadığı için sormak istedim :)
merrvayydn Mariamu şuan bu uygulamada 3+6 gözüküyor,haftaiçi gitsem gözükür mü ki acaba? Teşekkür ederim bu arada🌸
MihrimahVeAnnesi merrvayydn İki gün sonra aynı yerde tekrar kan ver%60-70 veya üzeri arttiysa kadın doğuma görünebilirsin. Hayırlı olsun inşallah ❤️
Esk012 merrvayydn dün bende kan verdim dün doktorum dedi iki güne bir kan degerimiz Yükselmesi lazımmış iki katına çıkarmış keseyide de 3000 lerde görürüz dedi