sahfat İstanbulda renkli ultrasonu olan doktor var mı bildiğiniz? Renkli bir fotimiz olsun istiyorum 🤓
sahfat Zemzems çok sevimli bir doktora benziyor hemde evime çok yakın müsait bir zamanda gideyim çok teşekkür ederim🥰
Papatya-Kokusu Zemzems bende başarıya gidiyorum jalal beye sizin doktorunuzda prof mu acaba ilgi alakası nasıl 😊
Yektasmom Atakent Acıbadem’de Prof. Aytaç Yüksel’e gidiyorum ben her seferinde renkli de bakıp fotoğraf veriyor. Perinatolog aynı zamanda.
ozdkubra Yektasmom sgk var ise kendi sisteminden oluşturursa 1000₺ detaylı ultrasyon ve çok iyi sabırlı bir doktor aynı hastanede emine hanım doktorum detaylıyı aytaç bey yapmıştı orada tanışmıştık.
Yektasmom YeninesilAnne muayene ücreti 480 lira ama ayrıntılı ultrason için ekstra ücret alıyorlar mı bilmiyorum
Zemzems sahfat gerçekten harika doktor çok ilgileniyor 😍 o zaman bizde yakınız nerde oturuyorsun tam olarak canm
Zemzems Papatya-Kokusu Kenan bey hem başhekim hemde doktor. Çok aşırı iyi ilgileniyor her mesaja dönüş yapıyor ilk gebeliğm den beri Kenan beye giderim ❤️