Pinarialper Kızlar 38haftaligim bebek doğum pozisyonunda değil döner mi bundan sonra ne diyosunuz bu konuda
ege_ayaz_mom Pinarialper canım bende ilk hamileligimde 35 haftalıkken doktora gitmiştim normal doğum pozisyonunu almıştı tekrar 37de gittiğimde tekrardan başı yukarıya dönmüş doktorum 1 hafta boyunca yürüyüş yap egzersiz yap dedi tekrar gel bakalım dedi ve uyguladım ama benim bebeğim biraz inatciydi yine donmemisti zorunlu sezeryan oldum ama sancı geldiğinde döner bebek diyenler var onuda bilmiyorum artık🥺
UmutsuzPolyanna Benim oğluşumda 38+5de hala dönmeyip ayağını kanala soktuğu içüüün sezeryan oldum şimdi 4.5 yaşında hala o gün ki gibi her şeyime ters düşüyor dnjdj 🤣🤣 şimdi kızçemden umutluyum ama ssvd den aklım çıkıyor dmdjj 🤣
Pinarialper UmutsuzPolyanna ne yasiyo be bebeler içerde ya 😄😄 bayağı hareketli demek oğlan😄 Allah bağışlasın ya sağlıklı olsunlarda
ege_ayaz_mom Pinarialper evet canım dönmediği için bide kordonu önde olduğu için ya anneye yada bebeğe bişey olur dedi doktorum bizde risk almak istemedik sezeryan olmasını istedik😑