dondurmalibebegim öncelikle başınız sağolsun , şefaatçiniz olsun cennet kuşunuz 🕊 bende 36+2 günlükken bebeğini kaybeden acılı bir anneyim 3 ekim 2021 de maalesef aniden yeşil bir şekilde suyum gelince doktora gittiğim de bebeğimin öldüğünü duydum.. çok benzer şeyler yaşamışız hemşirelerin toplanması gerekli muayeneler stresli gergin bir ortam en son gelen nöbetçi doktor ve ağzından çıkan şu cümle “ Şeyda hanım çok üzgünüm fakat bebek ex “ aylardır aklımdan çıkaramıyorum sadece şunu sormuştum ex ne demek bana iyi bir şey söyle onun da cevabı aynen şu olmuştu “ yani bebeğin öldü artık kalbi atmıyor maalesef bebeğini kucağına almayacaksın ölü doğuracaksın.” Bu yaşadığım süreç tıpkı sizinki gibi bir doktor ihmali ne yazık ki.. covit geçirdim gayet rahat bir şekilde hemde karantinam bitti kontrole gittim bebekte sende iyisiniz dedi 3 gün spnra suyum geldi yemyeşil gittiğimde çoktan ölmüştü yavrum 🥺 kan sulandırıcı vermedi lazımmış ama vermedi sormuştum oysaki gerek yok demişti.. sonra gittiğim bürün doktorlar nasıl kan sulandırıcı kullanmazsın , nasıl vermezler diye sorguladı hep ah ahh keşke zamanı geri alabilsek ve bebeklerimizi sağ Salim kucağımıza alsak 🥺 şimdi tekrar gebeyim 7+4 günlük ama geçmiyor acısı içimde hep bir korku napacagım bilmiyorum