brvnsubasi 32+1 den selamlar 🥰 biz bugün doktor kontrolüne gittik 41 cm 2100 gr olmuşuz☺️ Bende 53 ile hamile kaldım 49 a düştüm şimdi 61 kg olmusum😅 Sizler ne durumdasınız nasıl gidiyor
Syda01 brvnsubasi 33+2 haftalık olduk 32+5 haftalıkken gitmiştik kontrole 2250 gr di oğlusum ben de 66 yla hamilr kalmıştım suan 73 kg yum
Beyzabeser brvnsubasi biz de bugun 32+0 olduk. Bu haftq gittigimizde 31+3ken 1950gramdi boyuna bakmadik. Sezeryana karar verdiķ son 6 hqfta ölcem heycandan sanki 🙈🙈🙈
Esraelmas41 Bu hafta ben de gideceğim 32 haftada kontrolüm olacaktı ama bi hafta daha bekleyip 33 ye gideyim dedim merak ediyorum ne kadar büyümüş 😍😍😍
brvnsubasi Syda01 çok iyi fazla kilo almamışsınız bebekte iyiymiş maşallah bebişlerimize sağlıkla kucağımıza alalım inşallahh 🧿🌸🌸
brvnsubasi Beyzabeser ay bendee yani korku vardı önceden şimdi korkunun yerini heyecan aldı Allahım bizi evlatlarımıza kavuştursun 🌸❣️
Syda01 brvnsubasi ilk uc ay sıkıntılı bulantiyla geçince fazla almadim Aminn insallah canım Allah razı olsun Cümlemiz inşallah