Minoo01 canım ben kan vermeye gittim kan bile almadılar kadın doğum yok diye her hastane aynı değil aklında bulunsun

Minoo01 bende 31 haftaligim canım benim de eskisi gibi çok hareket etmiyor büyüyorlar o yüzdendir ☺️ ama yine de aklında soru işareti kalmasın git canım

Taylinnn kadın doğum doktoru yok diye mi ? Ben ağrım var ama 🤔🙄 bilemedim.

Melegim45 ilk gebeliğim de hiç böyle olmadı birde bu çok aşağıda. Afedersiniz şuan bile kasıktan. Sanki çıkıcak hareket ettikçe 2 gündür acayip ağrıyor. Ve sürekli orda pozisyon aldı diye korkuyorum 🙄 zaten aşağıdaydı ama 2 gündür hep orada ve ağrı yapıyor.

Minoo01 canim valla iki gundur agrim vardi karnimin sag tarafinda gittim doktor bebekten kaynakli degil dedi ama tersmis bebek 25 haftaligim ben birde adam akilli inan hic ilgilenmedi adama diyorum hareket etmiyor hic cevap bile vermiyor sinirim bozuldu geri geldim

Her hastane bir değil ne olur ne olmaz gidip görünün bence normal acillerde her zaman nöbetçi ebe ve nst cihazı bulunur en azından sancınıza bakar gerek görürse açılma var mı yok mu ona bakar bu haftalar artık bebeklerin doğum pozisyonu aldığı haftalar ve erken doğum riski de bu haftalarda oluşmaya başlar

Hellili hafifledi ağrım. Pozisyon değiştirdi sanırım 🙄 eğer yine aynı olur artarsa gideceğim.

Cigdembaytar03 acildeki doktorlar genelde pratisyen diye biliyorum. Belki ondan 🤔 benim kanamam oldu acile gittim. Sadece kan alıp bthcg ye bakıp yollamışlardı 🤷🏻‍♀️ Gerçekten her acil ve her doktor bir olmuyor. Koltuğundan kalkıp kıçını kımıldatmamıştı. 🤷🏻‍♀️

Minoo01 ya pratisyen olsa bile sizi ebeye ya da doğumhaneye falan göndermesi lazım doğumhanede mesela sürekli nöbetçi doktorlar da var biraz sorumsuz davranıyor bazı doktorlar Allah denk getirmesin