Devlet hastanesi acilin de ultrason var mı ? Biraz sancım var gitsem nasıl işliyor süreç ?
Devlet acili ❓❓❓❓
Minoo01 Dun aksam gittim evet ultrasyon aleti var canim..
🔼🔼
Minoo01 tabiki var gidebilirsiniz 😊
Cigdembaytar03 peki sancınız çok muydu yoksa arada mı oluyordu ? Benim dünden bu yana arada oluyor 🙄 birde eskisi kadar hareket etmiyor. Daha 31 haftalığım korkuyorum 🤷🏻♀️
Minoo01 bende 31 haftaligim canım benim de eskisi gibi çok hareket etmiyor büyüyorlar o yüzdendir ☺️ ama yine de aklında soru işareti kalmasın git canım
Minoo01 canim valla iki gundur agrim vardi karnimin sag tarafinda gittim doktor bebekten kaynakli degil dedi ama tersmis bebek 25 haftaligim ben birde adam akilli inan hic ilgilenmedi adama diyorum hareket etmiyor hic cevap bile vermiyor sinirim bozuldu geri geldim
Minoo01 inşallah kötü bişey yoktur içini ferah tut canım
Cigdembaytar03 acilde mi oldu bu olay ? Benim salı doktor kontrolüm var. O zamana kadar artmaz umarım.
Her hastane bir değil ne olur ne olmaz gidip görünün bence normal acillerde her zaman nöbetçi ebe ve nst cihazı bulunur en azından sancınıza bakar gerek görürse açılma var mı yok mu ona bakar bu haftalar artık bebeklerin doğum pozisyonu aldığı haftalar ve erken doğum riski de bu haftalarda oluşmaya başlar
Minoo01 evet canim acilde oldu
Cigdembaytar03 acildeki doktorlar genelde pratisyen diye biliyorum. Belki ondan 🤔 benim kanamam oldu acile gittim. Sadece kan alıp bthcg ye bakıp yollamışlardı 🤷🏻♀️ Gerçekten her acil ve her doktor bir olmuyor. Koltuğundan kalkıp kıçını kımıldatmamıştı. 🤷🏻♀️
Minoo01 Var canım ama acilin doktoru gönderirse bakarlar haftana göre