MihrimahVeAnnesi ben asgari alan herkese hrgun dua ediyorum..eşim 8200 maas aliyor 7400 ev kredisine veriyor 6 senede btiirirz dedik cektik ama enflasyon böyle olacak nerden bileyim..Eşime 1000 lira kalıyor o da benzin ve yemek parası ise gidip geliyor..Hamile olunca ona isyerindr yemesi icjn bsy de yapamiyorum..Ben de 5100 alıyorum çok şükür..Ama her ay en az -1500, ile ayı tamamlıyorum 4 tane kredi kartı var dağıtincar direk 1500 kaldi ..Elektrik su dogalgaz da ödedik ve daha dogalgazi acmadim bile düşünün bir de kombi taktirdim ayda 700 de ona vereceğim yani ocaktaki zam kombiye gitti onu hiç saymıyorum..Biz bu durumdayken eşim arada söyleniyor ama canim şükret diyorum hani Rabbım bize nasip etti memur olduk asgari alan adam ne yapsın, o da okumuştur ama atama yok yani insanlar mecbur A101 bim de çalışıyor diyorum..zaten kendimi sakinlestiriyorum ama eşimin dilinde hep ya üzülüyorum..Bazen durgunlasiyor diyor ki askim bebege çok para gidiyor mu arkdslarina sorsana diyor..bez falan çok mu kullanır yani ne kadar bebege gider diyor ve memura bebek yardımı 94 tl ona bez alirz ancak o da bir ay yetmez..Allahim sen milletimi devletimi felaha kavuştur demekten başka ne diyebilirim