Lina2015 Kızlar 26 haftalik suan daha önce 2 hamileligim normal dogum Oldu ama bu hamileligimde yüksek oranda pihtilasma Var ve iğne ayreten aspirin kullanıyorum Kan pihtilasmasi olanlar dogum nasıl yaptınız
Melek0586 Lina2015 aynn senin durumundayım bende bir tane kızım var normal doğdu ama bu hamileliğimde kan pıhtılaşması çıktı 30 +3 haftalığım şuan doktpruma sordum sezeryan yaparız dedi normal riskli olabilir dedi
Sefaannesi Lina2015 bende kan pıhtılaşması var ilk gebeliğim normal doğdu şimdi ikinciye hamileyim normal bekliyoruz gene
2505 Kan pıhtılaşması olup fazlasıyla normal doğum yapan var bizde normali çok istiyorduk doktorumda onaylıyordu ancak çatı çok dar olduğu için 39+4te sezeryan oldum
Melek0586 2505 aslında bende normal çok isterdim ama doktor riskli deyince korktum. Bişey sorsam size covid aşısı oldunuzmu acaba ben kan pıhtılaşması var diye onuda olmadım tereddüt ettim
Melek0586 2505 2505 Allah yardımcımız olsun Olmayı düşünmüyormusun peki benim doktorum kan pıhtılaşmasıyla alakası yok olabilirsin dedi bana ama ben yinede korkuyorum